Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Λούκας Βιγιαφάνιες: «Υπήρχαν 20 κάμερες και όλες έδειξαν ότι ούτε καν ακουμπούσα τον αντίπαλό μου»

Παναθηναϊκός – Λούκας Βιγιαφάνιες: «Υπήρχαν 20 κάμερες και όλες έδειξαν ότι ούτε καν ακουμπούσα τον αντίπαλό μου»
ΦΩΤΟ intime

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες ήταν έξαλλος με την αποβολή του στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, που οδήγησε και στην ήττα με ανατροπή για τον Παναθηναϊκό στην Κρήτη.

Ο Αργεντινός του Τριφυλλιού δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του, ούτε στις δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα, όπου και επισήμανε ότι ούτε που ακούμπησε τον αντίπαλό του στη φάση που έφερε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον ίδιο.

Οι δηλώσεις του Βιγιαφάνιες

«Για ποιο πράγμα να μιλήσουμε; Για το ποδόσφαιρο, για τον διαιτητή; Υπάρχουν τόσα πράγματα να πούμε… Ελπίζω να τα πείτε κι εσείς στα προγράμματα που έχετε. Υπήρχαν 20 κάμερες και όλες έδειξαν ότι ούτε καν ακουμπούσα τον αντίπαλό μου. Μπορεί να παίξαμε άσχημα, να μην ήταν η καλύτερή μας εμφάνιση, αλλά στο πρώτο γκολ έγινε φάουλ στον Μαουρίσιο και η δική μου αποβολή δεν υπήρχε καν. Και αυτό φαίνεται! Αν θέλετε να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο, δεν παίξαμε καλά, ούτε η μεσαία γραμμή ήταν όπως έπρεπε, αλλά πρέπει να δείξετε αυτές τις φάσεις γιατί θα επαναληφθούνε αυτά τα πράγματα».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί: «Έχουμε την Κυριακή ένα δύσκολο παιχνίδι, ίσως και δυσκολότερο από αυτό με τον ΟΦΗ. Πρέπει να ξεκινήσουμε τη σκληρή δουλειά από αύριο. Είναι ντροπή ο τρόπος που χάσαμε από τον ΟΦΗ, δεν ήταν όμως ένας αγώνας που έπρεπε να χάσουμε».

Για την αγωνιστική του κατάσταση: «Δουλεύω πολύ κι έχω την εμπιστοσύνη της ομάδας μου. Δεν είναι όμως η κατάλληλη μέρα να μιλήσω για τον εαυτό μου. Από εκεί και πέρα, πρέπει να αλλάξουμε. Είναι ντροπή το αποψινό αποτέλεσμα για μας, αλλά πρέπει κι εσείς (τα ΜΜΕ) να μιλάτε για όλα αυτά που συμβαίνουν. Εμείς θα δώσουμε ό,τι καλύτερο, το ποδόσφαιρο θα υπάρχει, οι διαιτητές θα υπάρχουν, αλλά κι εσείς (τα ΜΜΕ) για να λέτε όλα όσα γίνονται».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις