Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Μακάμπι: “Δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι”

ΦΩΤΟ actionimages.gr
ΦΩΤΟ actionimages.gr

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε πως η αναμέτρηση με την Μακάμπι τελ Αβίβ είναι απαιτητική και επισήμανε πως η ομάδα του θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να φτάσει στη νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ.

Δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι χαρακτήρισε ο Τσάβι Πασκουάλ το αυριανό του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ για την 6η αγωνιστική της Euroleague.

Παράλληλα, ο τεχνικός των “πράσινων” επισήμανε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του “τριφυλλιού” πριν από τις ευρωπαϊκές εντός έδρας αναμετρήσεις ότι και οι δύο ομάδες χρειάζονται τη νίκη, ενώ τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται χρόνο για να αφομοιώσει τη φιλοσοφία του.

“Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς” είπε αρχικά ο Ισπανός προπονητής και συνέχισε: “Η Μακάμπι έχει ένα σπουδαίο ρόστερ με πολλούς εξαιρετικούς παίκτες. Ξέρουμε πως θα είναι ένα απαιτητικό παιχνίδι, καθώς και οι δύο ομάδες χρειάζονται τη νίκη. Είμαστε έτοιμοι για ένα μεγάλο παιχνίδι και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε”.

Όσο για το αν έχει καταφέρει να περάσει τη φιλοσοφία του στον Παναθηναϊκό, δήλωσε: “Είναι δύσκολο να το πεις αυτό. Πρέπει να κοιτάζουμε βήμα βήμα. Αυτός είναι ο στόχος μας. Να προχωράμε σιγά σιγά. Θα δούμε στο τέλος, αλλά χρειαζόμαστε χρόνο”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε