Αθλητικά

Παναθηναϊκός – Μακάμπι: Ξαφνικό πρόβλημα με Χουάντσο Ερνανγκόμεθ

Σημαντικό πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό πριν το δεύτερο παιχνίδι με τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ για τα πλέι οφ της Euroleague. Εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ταλαιπωρείται από ιγμορίτιδα, ενώ υπέστη και μυϊκό σπασμό στη γάμπα στο πρώτο παιχνίδι με τη Μακάμπι. Ο Ισπανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού χρειάζεται, μάλιστα, να διακομισθεί στο νοσοκομείο.

Η συμμετοχή του στο δεύτερο παιχνίδι των πλέι οφ με τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ (25/4, 21:15, Novasports Prime) μοιάζει για την ώρα εξαιρετικά αμφίβολη.

Στο πρώτο παιχνίδι, ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μέτρησε 3 πόντους, 9 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 20 λεπτά συμμετοχής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Γιάννης Βρούτσης και Ζόραν Γκάιτς υπέγραψαν Μνημόνιο συνεργασίας Ελλάδας και Σερβίας στον αθλητισμό
«Οι σχέσεις των δύο χωρών αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη αξία όταν μεταφράζονται σε ουσιαστικές συνεργασίες με θετικό αποτύπωμα για τις κοινωνίες μας», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός αθλητισμού
Ο Γιάννης Βρούτσης με τον Ζόραν Γκάιτς