Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Μάλαγα, Γκιστ: “Να προστατεύσουμε την έδρα μας με κάθε κόστος” [vid]

Παναθηναϊκός – Μάλαγα, Γκιστ: “Να προστατεύσουμε την έδρα μας με κάθε κόστος” [vid]
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε (21:00) την Ουνικάχα Μάλαγα για τη 10η αγωνιστική της Euroleague, με τον Τζέιμς Γκιστ να τονίζει ότι το “τριφύλλι” θα πρέπει να διατηρήσει το αήττητο στην έδρα του με κάθε κόστος.

“Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας, να προστατεύσουμε την έδρα μας με κάθε κόστος. Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε, ειδικά τώρα που έχουμε ένα καλό σερί νικών. Γινόμαστε στόχος στην Euroleague και οι ομάδες θέλουν να μας ανταγωνιστούν, οπότε πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και συγκεντρωμένοι στο μονοπάτι που βρισκόμαστε ήδη  και πιστεύω πως θα είμαστε επιτυχημένοι”, τόνισε ο Αμερικανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού.

“Κάθε αγώνας είναι ενδιαφέρων για τους φιλάθλους και ειδικά στο ΟΑΚΑ. Έχουμε κάνει καλή δουλειά προστατεύοντας την έδρα μας και αυτό οφείλεται και στην στήριξη των φιλάθλων μας. Το μήνυμά μου προς αυτούς είναι πως ελπίζω πραγματικά να συνεχίζετε να έρχεστε και να μας στηρίζετε, γιατί το έχουμε ανάγκη”, πρόσθεσε.

Τέλος, για τα “πράσινα” αυτοκόλλητα στο viber, τόνισε: “Είναι τρελό! Μου αρέσει πολύ, είναι σπάνιο να έχεις  το δικό σου αυτοκόλλητο στο Viber. Νιώθω όμορφα όταν το βλέπω, το είδα και σκέφτηκα “ουάου”.

https://www.instagram.com/p/BcKL9F8AtGd/?taken-by=paobcgr

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις