Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Μαρούσι: Μία αγωνιστική στον Λούκοβιτς για απόπειρα βιαιοπραγίας στον Κώστα Αντετοκούνμπο

Παναθηναϊκός – Μαρούσι: Μία αγωνιστική στον Λούκοβιτς για απόπειρα βιαιοπραγίας στον Κώστα Αντετοκούνμπο

Βαριά τιμωρία για τον Μάρκο Λούκοβιτς του Αμαρουσίου, ο οποίος ενεπλάκη σε επεισόδιο με τον Κώστα Αντετοκούνμπο στην αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής της Basket League με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε τον φόργουορντ του Αμαρουσίου με ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής, αλλά και με πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ, με την κατηγορία της απόπειρας βιαιοπραγίας!

Από την άλλη, στον Κώστα Αντετοκούνμπο επιβλήθηκε απλώς έγγραφη σύσταση.

Η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή:

«Επιβάλλεται στον MARKO LUKOVIC, καλαθοσφαιριστή της ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1896 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ η ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο ύψους δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ, για απόπειρα βιαιοπραγίας εξαιτίας της οποίας αποβλήθηκε κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ), που διεξήχθη στις 9-10-2023.

Επιβάλλεται στον ΚΩΣΤΑ ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ, καλαθοσφαιριστή της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωση στον Τύπο για παράπτωμα μη χαρακτηριζόμενο ιδιαίτερης βαρύτητας, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1896 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΜΑΡΟΥΣΙ ΚΑΕ 1896), που διεξήχθη στις 9-10-2023».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις