Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ματ Τόμας για το «κόψιμο» από την Basket League: «Είμαι ανταγωνιστικός και θέλω να παίζω» – Τι σχολίασε ο Σερέλης

Παναθηναϊκός – Ματ Τόμας για το «κόψιμο» από την Basket League: «Είμαι ανταγωνιστικός και θέλω να παίζω» – Τι σχολίασε ο Σερέλης
ΦΩΤΟ intime

Ο Χρήστος Σερέλης αποφάσισε να “κόψει” τον Ματ Τόμας από το ρόστερ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στην Basket League και εξήγησε την απόφασή του, στις δηλώσεις ενόψει του αγώνα με την Μπαρτσελόνα στη Euroleague.

Ο Ματ Τόμας “κόπηκε” ουσιαστικά για λογαριασμό του Μάριους Γκριγκόνις και ο Σερέλης τόνισε ότι ο Αμερικανός γκαρντ παραμένει 100% επαγγελματίας, με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι δεν τον επηρεάζει ό,τι δεν μπορεί να ελέγξει.

Οι δηλώσεις του Σερέλη

«Είναι 100% επαγγελματίας. Παρά το γεγονός πως είναι λίγο καιρό στον Παναθηναϊκό, είναι σαν να βρίσκεται στην ομάδα από την αρχή της χρονιάς. Έχει κάνει τρομερή προσπάθεια, μετά και τη δική μου έλευση με την αλλαγή του προπονητικού τιμ.

Δυστυχώς μπορούσα να κάνω μόνο μία αλλαγή. Ήταν μια δύσκολη απόφαση και ό,τι κι αν επέλεγα θα ήταν άδικο! Σκεφτήκαμε ποιος ήταν πιο κοντά στην ελληνική πραγματικότητα και θα μας βοηθούσε όπως είναι κτισμένη η ομάδα. Νομίζω ότι δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο, από το να επιλέξω τον Γκριγκόνις. Η αντιμετώπιση του Τόμας είναι άκρως επαγγελματική και το πόσο σκέφτεται την ομάδα, παρά την απογοήτευσή του».

Το σχόλιο του Τόμας

«Είμαι ανταγωνιστικός και θέλω να παίζω. Ήρθα εδώ με αυτό το σκεπτικό και να κάνω αυτό που αγαπώ. Την ίδια στιγμή όμως έγιναν πράγματα που δεν έχω έλεγχο πάνω τους. Αυτό που έχω μάθει στην καριέρα μου είναι να ελέγχω αυτά που μπορώ. Δίνω τα πάντα για να εκμεταλλευτώ την κάθε ευκαιρία που μου δίνεται και θεωρώ πως το έχω πετύχει από όταν βρέθηκα εδώ».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις