Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Παναθηναϊκός : Με τέσσερα οικόπεδα πάει ο δήμος στο ραντεβού με την ΚΑΕ

Παναθηναϊκός : Με τέσσερα οικόπεδα πάει ο δήμος στο ραντεβού με την ΚΑΕ
Intime.gr

Δήμος Αθηνών και ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα.. καθίσουν στο τραπέζι, προκειμένου να συζητήσουν για το χώρο που θα «σηκωθεί» το γήπεδο μπάσκετ στο Βοτανικό.

Το ραντεβού ανάμεσα στο δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη και την ηγεσία του μπασκετικού Παναθηναϊκού -στο οποίο θα δώσει το «παρών» και ο Ερασιτέχνης – θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Παρασκευής (18.12.2020).

Η συγκεκριμένη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί εντός του χρονικού ορίου του ενός μήνα, που προέβλεπε και το μνημόνιο συνεργασίας και συναντίληψης το οποίο υπέγραψαν στις 20 Νοεμβρίου οι εμπλεκόμενες πλευρές.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ΑΠΕ, το «παρών» θα δώσει ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Η πλευρά του Δήμου Αθηναίων εμφανίζεται να έχει έτοιμες τέσσερις διαφορετικές οικοπεδικές προτάσεις για την πρώτη χωροθέτηση του νέου γηπέδου μπάσκετ, που θα συνορεύουν με τα όρια της «Διπλής Ανάπλασης» στην περιοχή του Βοτανικού

Παράλληλα, ο δήμαρχος Αθηναίων θα ενημερώσει αναλυτικά τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τους συνεργάτες του για το σχέδιο χρηματοδότησης, αλλά και για όλες τις υπόλοιπες παραμέτρους που αφορούν την κατασκευή της μπασκετικής σάλας στην περιοχή, σε πολύ κοντινή απόσταση απ’ το ποδοσφαιρικό γήπεδο και τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις