Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Με τον κόσμο του και φανέλα με αφιέρωση στο έπος του Γουέμπλεϊ κόντρα στον ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός: Με τον κόσμο του και φανέλα με αφιέρωση στο έπος του Γουέμπλεϊ κόντρα στον ΠΑΟΚ
ΦΩΤΟ Intime

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ σε φιλική αναμέτρηση στο Ελ Πάσο, φορώντας μία ιδιαίτερη φανέλα, ενώ στα πέριξ του γηπέδου δεκάδες οπαδοί του έχουν σκαρφαλώσει σε υψώματα για να παρακολουθήσουν το ματς.

Με φανέλα αφιερωμένη στη μεγάλη ομάδας που έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών στο Γουέμπλεϊ -αφού φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τότε- ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε κόντρα στον ΠΑΟΚ στη φιλική αναμέτρηση που έλαβε χώρα στο Ελ Πάσο της Καλλιθέας.

“Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τιμώντας τη συμπλήρωση 50 ετών από την παρουσία της ομάδας στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, προσθέτει με χρύσα γράμματα στην προπονητική φανέλα την ημερομηνία του ιστορικού αγώνα με αντίπαλο τον Άγιαξ” ανέφερε χαρακτηριστικά η σχετική ανάρτηση των “πρασίνων” στα social media.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι παρ’ ότι το ματς διεξάγεται χωρίς φιλάθλους στις κερκίδες, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, δεκάδες φίλαθλοι των “πρασίνων” βρέθηκαν σε υψώματα γύρω από το γήπεδο ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν το ματς.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις