Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Στον “αέρα” ο Στραματσόνι! Κρίσιμη συνάντηση

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Έντονος προβληματισμός στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μετά την ήττα από τον ΟΦΗ, που πιθανότατα “σπρώχνει” τον Αντρέα Στραματσόνι στην… πόρτα της εξόδου. Τα λέει το μεσημέρι της Πέμπτης ο Ιταλός τεχνικός με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Η… κατηφόρα του Παναθηναϊκού συνεχίζεται, αφού βρίσκεται στο -7 στον Ολυμπιακό στην Superleague και είναι κοντά στο να αποκλειστεί από το Κύπελλο.

Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για τον Ιταλό τεχνικό, καθώς ο κόσμος των “πρασίνων”… βράζει ενώ φαίνεται να υπάρχουν έντονες πιέσεις, προκειμένου ο Γιάννης Αλαφούζος να τον “τελειώσει”.

Μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης φαίνεται πως θα ξεκαθαρίσει το θέμα παραμονής του Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό, καθώς υπάρχει προγραμματισμένη σύσκεψη με τον Γιάννη Αλαφούζο για το μέλλον του.

Στραματσόνι: “Ποτέ δεν τα παρατάω”

Ο ίδιος ο Στραματσόνι εμφανίστηκε… σκασμένος μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΟΦΗ, είχε πολλά παράπονα από τους παίκτες του -κυρίως για την αντίδρασή τους μετά το πρώτο γκολ που δέχτηκαν- ενώ ξεκαθάρισε πως δεν έχει πρόθεση να παραιτηθεί.

“Ήταν απίστευτος ο τρόπος που χάσαμε και δεν είχαμε χρόνο να αντιδράσουμε. Είναι απαράδεκτος για όλους μας ο τρόπος που χάσαμε. Μου άρεσε ο τρόπος που παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν είναι δυνατό για το επίπεδο του Παναθηναϊκού να έχουμε τέτοια αντίδραση μετά το γκολ που δεχτήκαμε. Γι’ αυτό και είμαι τρελαμένος. Ακόμη και η ισοπαλία θα ήταν άσχημο αποτέλεσμα για μας”, τόνισε ο Ιταλός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον ΟΦΗ.

Όσο για το αν όσα έχουν συμβεί στον Παναθηναϊκό τον απογοητεύουν σε βαθμό να τα παρατήσει, είπε: “Δεν τα παρατάω. Φυσικά και έχω όρεξη. Προέρχομαι από φτωχή οικογένεια κι ότι έχω πετύχει το έχω πετύχει με δουλειά. Θα δίνω πάντα το καλύτερο για τη δουλειά μου. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν καλές και κακές στιγμές. Είμαστε σε μια άσχημη κατάσταση όλοι και πρέπει να αντιδράσουμε. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι”.

Τέλος, σχετικά με το ματς με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στη Λεωφόρο, είπε: “Είναι ένα παιχνίδι δίχως αύριο, αλλά διαφορετικό από το σημερινό. Θα προετοιμάσουμε το παιχνίδι αυτό με τους παίκτες”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε