Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Μέρος του προγράμματος ο Ουναΐ ενόψει ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά την ισοπαλία στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και ξεκίνησαν μίνι προετοιμασία για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Αζεντίν Ουναΐ έβγαλε την Πέμπτη (16/1/2025) μέρος της προπόνησης του Παναθηναϊκού, ενώ ατομικό έκαναν οι Γεντβάι και Αράο. Θεραπεία ακολούθησε ο Σένκεφελντ.

Τέλος, ο Μπαρτ Σένκεφελντ έκανε θεραπεία λόγω σφιξίματος στον δικέφαλο.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Σε δύο γκρουπ πραγματοποιήθηκε η μεσημεριανή προπόνηση της Πέμπτης στο «Γ. Καλαφάτης». Όσοι έπαιξαν τουλάχιστον 45 λεπτά στον αγώνα Κυπέλλου ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Σε μέρος του προγράμματος συμμετείχε ο Ουναΐ, ατομικό με τρέξιμο στο γήπεδο έκαναν οι Γεντβάι, Αράο, ενώ θεραπεία λόγω σφιξίματος στο δικέφαλο ακολούθησε ο Σένκεφελντ».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Βαθμολογία Champions League μετά τα Μπάγερν – Άρσεναλ 2-2, Κόμο – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4-1 και Ρεάλ – Λειψία 4-1: Η ΑΕΚ στην 29η θέση, όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς
Η Ένωση έχει τους ίδιους βαθμούς με την 19η Βιγιαρεάλ, αλλά η βαριά ήττα (5-1) από τη Σίτι την πήγε πολύ πίσω στις ισοβαθμίες
REUTERS