Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Μέσα ο Κολοβός για Αγρίνιο!

Παναθηναϊκός: Μέσα ο Κολοβός για Αγρίνιο!
ΦΩΤΟ intime

Την αποστολή του Παναθηναϊκού για το εκτός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό (24/11) για την 11η αγωνιστική της Superleague ανακοίνωσε ο Γιώργος Δώνης στους παίκτες του με τον Δημήτρη Κολοβό να συμμετέχει κανονικά αλλά τους Ζαχίντ και Ινσούα να μένουν εκτός.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο την Κυριακή (24/11) και ο Γιώργος Δώνης γνωστοποίησε στους παίκτες του ποιοι θα είναι στην αποστολή για το ματς.

Ο Δημήτρης Κολοβός είναι έτοιμος να αγωνιστεί ενώ εκτός έμειναν οι τραυματίες Ζαχίντ και Ινσούα. Ο Αργεντίνος αμυντικός μάλιστα δεν θα έπαιζε έτσι κι αλλιώς αφού είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του λόγω καρτών σε αυτό το ματς.Όσον αφορά τους υπόλοιπους εκτός αποστολής έμεινε για ακόμα μία φορά ο Ούφε Μπεκ.

Την αποστολή των “πράσινων” αποτελούν οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Κολοβός, Δώνης, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Μολό, Αποστολάκης, Μπουζούκης, Περέα, Κουρμπέλης, Νούνες, Πούγγουρας, Καμπετσής

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις