Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Μέσα οι Σένκεφελντ και Καρλίτος για ΑΕΚ – Παραμένει εκτός ο Σανκαρέ

Παναθηναϊκός προπόνηση
ΦΩΤΟ Intime

Στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ αναμένεται να είναι οι Μπαρτ Σένκεφελντ και Καρλίτος, που επιστρέφουν σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων από την Τετάρτη (23/2). Αντίθετα ο Γιουνούς Σανκαρέ παραμένει εκτός μάχης και τρέχει να προλάβει τη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πήραν ρεπό την Τρίτη (23/02) από τον Λάζλο Μπόλονι για να «αποφορτιστούν» μετά από μία πολύ «γεμάτη» εβδομάδα με τρία πολύ σκληρά ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο κι από την Τετάρτη (24/02) επιστρέφουν στις προπονήσεις ξεκινώντας την προετοιμασία του για το κυριακάτικο (28/02) αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο.

Ο 68χρονος τεχνικός θα έχει πολύ περισσότερες επιλογές πλέον σε σχέση με το ματς της Δευτέρας (22/02) στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, καθώς τόσο ο Μπαρτ Σένκεφελντ (είχε πρόβλημα στον αστράγαλο), όσο κι ο Καρλίτος Λόπερ (αιμάτωμα στον αχίλλειο τένοντα) αναμένεται να «μπουν» σε φουλ πρόγραμμα.

Στον αντίποδα, εξαιρετικά αμφίβολη είναι ακόμη η παρουσία του Αχιλλέα Πούγγουρα, ο οποίος ταλαιπωρείται από μία κάκωση στο γόνατο και θα πάει συντηρητικά για 1-2 μέρες ακόμη πριν γίνει επαναξιολόγηση της κατάστασής του.

Νοκ-άουτ απ’ το ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι και ο Γιουνούς Σανκαρέ, λόγω της θλάσης α’ βαθμού στο δικέφαλο και θα γίνει προσπάθεια για να προλάβει τη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας της επόμενης Τετάρτης (03/03, 20:00) με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις