Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Μήνυμα συμπαράστασης του Σπόραρ στον Σούλη

Παναθηναϊκός: Μήνυμα συμπαράστασης του Σπόραρ στον Σούλη
Intime.gr

Ο Άντραζ Σπόραρ του Παναθηναϊκού έστειλε τις ευχές του για περαστικά στον Βασίλη Σούλη, τερματοφύλακα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον οποίο συγκρούστηκε στον χθεσινό αγώνα (17.09) των δυο ομάδων στη Λεωφόρο (3-0) με αποτέλεσμα αμφότεροι να γίνουν αναγκαστική αλλαγή.

Η φάση του 23′ στον σαββατιάτικο (17/9) αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο “Απόστολος Νικολαΐδης” και η σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα στον Βασίλη Σούλη και τον Άντραζ Σπόραρ “σημάδεψε” το παιχνίδι και “πάγωσε” τα πάντα για λίγα λεπτά στον αγωνιστικό χώρο και στις εξέδρες.

Η παρέμβαση του ιατρικού επιτελείου του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν άμεση κι ο Σούλης απέφυγε τον κίνδυνο. Ο 28χρονος τερματοφύλακας (που είχε υποστεί και διάσειση) διακομίσθηκε στο “Metropopolitan” για να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, ενώ λίγα λεπτά αργότερα αποχώρησε από το γήπεδο και ο Σπόραρ, ο οποίος είχε μία ήπια διάσειση και πήγε κι αυτός μετά το ματς στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, προκειμένου να υποβληθεί αντίστοιχα σε μαγνητική.

Το πρωί της Κυριακής (18/09) ο Σπόραρ, που ρωτούσε να μάθει για την κατάσταση της υγείας του Σούλη, “ανέβασε” στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ένα μήνυμα για τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ Γιάννινα, δίνοντας τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση.

«Βασίλη Σούλη σου εύχομαι γρήγορη ανάρρωση και ελπίζω όλα να είναι καλά με σένα!» έγραψε στο μήνυμά του ο Σλοβένος φορ του Παναθηναϊκού, που στεναχωρέθηκε για τον τρόπο με τον οποίο τραυματίστηκε στην έξοδό του πάνω στη φάση ο γκολκίπερ της ηπειρωτικής ομάδας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις