Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: “Μισός” κόντρα στον ΟΦΗ αλλά με Περέα (pic)

Παναθηναϊκός: “Μισός” κόντρα στον ΟΦΗ αλλά με Περέα (pic)
ΦΩΤΟ intime

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την πορεία του στα play off της Superleague με αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο της Κρήτης, αλλά ο Γιώργος Δώνης έχει τη… μισή ομάδα στη διάθεσή του.

Από τους “πράσινους” αποτελούν ήδη παρελθόν οι Δώνης, Ζαχίντ, Ινσούα και Γιόχανσον, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Νούνες, την ώρα που ο Νατζ είναι τραυματίας.

Ως εκ τούτου, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με μεγάλες ελλείψεις κόντρα στον ΟΦΗ, αλλά έχει πλέον και μία… προσθήκη, αφού ο Περέα είναι πια διαθέσιμος και βρέθηκε στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Δώνης.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

“Με τη μεσημεριανή προπόνηση της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αυριανή αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (27/6, 21.30). Οι Πράσινοι έκαναν προθέρμανση, έπαιξαν κορόιδο και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Πούγγουρας, Νάγκι, Νούνες, Γιόχανσον, Ινσούα. Μετά το τέλος της προπόνησης το τεχνικό επιτελείο ανακοίνωσε την ακόλουθη αποστολή για τον αυριανό αγώνα”.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού

Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Θεοχάρης, Ζαγαρίτης, Κολοβός, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Αγιούμπ, Ανουάρ, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Μακέντα, Περέα, Καμπετσής.

https://www.facebook.com/paofcgr/posts/3235748149817386

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις