Site icon NewsIT

Παναθηναϊκός – Μονακό: Για το «νταμπλ» κόντρα στους Μονεγάσκους στη Euroleague

11.01.2024 | 12:43
Παναθηναϊκός – Μονακό: Για το «νταμπλ» κόντρα στους Μονεγάσκους στη Euroleague

EUROLEAGUE 2023-2024 / ΜΟΝΑΚΟ - ΠΑΟ

O Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Μονακό (21:15, Newsit.gr, NovaSports Prime) και θέλει να ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία τη “διαβολοβδομάδα” στη Euroleague, κάνοντας το 2/2 κόντρα στην ομάδα του Μάικ Τζέιμς.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μονακό στο ΟΑΚΑ για την 21η αγωνιστική στη Euroleague, με σκοπό να συνεχίσει την ανοδική του πορεία στη διοργάνωση και να παραμείνει σε… τροχιά τετράδας.

Ο Παναθηναϊκός έχει ρεκόρ 12-8 και θέλει να πετύχει την τρίτη του σερί νίκη και να κάνει το 2/2 σε αυτή τη “διαβολοβδομάδα” της Euroleague, έχοντας επικρατήσει πριν από λίγες ώρες της Αναντολού Εφές (83-76) μέσα στο ΟΑΚΑ.

Παράλληλα, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θέλει να κάνει το 2/2 κόντρα στη Μονακό. Πριν από λίγες εβδομάδες, οι “πράσινοι” είχαν περάσει νικηφόρα από το Πριγκιπάτο με buzzer beater τρίποντο του Γκριγκόνις (90-91).

Απ’ την άλλη, οι Μονεγάσκοι έχουν ρεκόρ 11-9 και ξεκίνησαν και αυτοί με νίκη τη “διαβολοβδομάδα”, αφού επικράτησαν με σκορ 93-83 της Μπασκόνια εντός έδρας, σε ένα ματς όπου ο Μάικ Τζέιμς έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο Παναθηναϊκός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Λούκα Βιλντόσα και Ιωάννη Παπαπέτρου. Από πλευράς Μονεγάσκων, δεν θα αγωνιστεί ο Ελί Οκόμπο, που έχει τεθεί εκτός ομάδας μετά από παραβίαση εσωτερικού κανονισμού.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρες, Τόμισλαβ Χόρντοφ και Σέρτζιο Σίλβα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version