Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Μπάγερ Λεβερκούζεν 0-0: Συμπαγής και ανταγωνιστικός αλλά του λείπει το γκολ

Παναθηναϊκός – Μπάγερ Λεβερκούζεν 0-0: Συμπαγής και ανταγωνιστικός αλλά του λείπει το γκολ
ΦΩΤΟ Intime

Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος με 0-0 στο φιλικό αγώνα με την Μπάγερ Λεβερκούζεν, δείχνοντας για μία ακόμη φορά ότι πρόκειται για ομάδα με ποιότητα, συμπαγής στην άμυνα, αλλά και με έλλειψη επιθετικού.

Με τον Μακέντα στην Τουρκία και τη μετεγγραφή του βασικού επιθετικού να αναμένεται σύντομα, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να δείχνει καλά στοιχεία στην προετοιμασία του, αλλά έχει πετύχει ένα γκολ σε τρεις αγώνες στην Αυστρία.

Κόντρα στη Λεβερκούζεν, οι “πράσινοι” δημιούργησαν δύο καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο, αλλά Αϊτόρ και Ιωαννίδης δεν κατάφεραν να σκοράρουν, ενώ μία σημαντική ευκαιρία “σπατάλησε” με άσχημο τελείωμα και ο νεαρός Σαρδέλης, στο δεύτερο μέρος.

Ο Παναθηναϊκός “απειλήθηκε” όμως λίγο και από την πολύ πιο έτοιμη γερμανική ομάδα, δείχνοντας ότι θα είναι έτοιμος για τα προκριματικά του Europa Conference League, ειδικά αν αποκτηθεί έως τότε και ένας επιθετικός που θα έχει το εύκολο γκολ.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ντεμπούτο στο παιχνίδι έκανε και ο Χόρντουρ Μάγκνουσον, ο οποίος και πέρασε στο τέλος στο ματς μέσα σε αποθέωση από τους φίλους του Τριφυλλιού που έφτιαξαν τη δική τους ατμόσφαιρα στην Αυστρία.

Οι συνθέσεις στο Παναθηναϊκός – Μπάγερ Λεβερκούζεν

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι (46’ Λοντίγκιν), Βαγιαννίδης (46’ Κώτσιρας), Σένκεφελντ (62’ Μάγκνουσον), Πούγγουρας (46’ Σάρλια), Γκάνεα (46’ Χουάνκαρ), Πέρεθ (62’ Κουρμπέλης), Αλεξανδρόπουλος (66’ Καρλίτος), Τσέριν (72’ Ηλιάδης), Παλάσιος (62’ Καμπετσής), Ιωαννίδης (72’ Σαρδέλης), Αϊτόρ (79’ Κρυπαράκος).  

Μπάγερ Λεβερκούζεν (Χεράρντο Σεοάνε): Χραντέτσκι (46’ Λούνεφ), Φρίμπονγκ (46’ Φοσού-Μενσά), Ταπσόμπα (46’ Ταχ), Κοσουνού (46’ Μοναμέι), Μπάκερ (46’ Χίνκαπι), Ντεμιρμπάι, Ε. Παλάσιος, Αζμούν (46’ Μπράβο), Αουρίρ (46’ Αζχίλ), Ντιαμπί (46’ Χλόζεκ), Σικ (46’ Πογιάνπαλο).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις