Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Μπακογιάννης: «Ακόμη ένα βήμα για την υλοποίηση της Διπλής Ανάπλασης»

Παναθηναϊκός – Μπακογιάννης: «Ακόμη ένα βήμα για την υλοποίηση της Διπλής Ανάπλασης»
Intime.gr

O δήμαρχος της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης, μίλησε για τη συμφωνία Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και ΠΑΕ και τόνισε ότι δίνει την ώθηση στους υπεύθυνους του έργου της Διπλής Ανάπλασης, προκειμένου να συνεχίσουν τις διαδικασίες με μεγαλύτερη ταχύτητα.

Ο Κώστας Μπακογιάννης επικρότησε τη συμφωνία του Παναθηναϊκός ΑΟ με την «πράσινη» ΠΑΕ, για τις γηπεδικές εγκαταστάσεις στον Βοτανικό, τονίζοντας πως είναι μια εξέλιξη που θα δώσει σημαντική ώθηση στο έργο της Διπλής Ανάπλασης.

Παναθηναϊκός: Ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε τη συμφωνία με την ΠΑΕ για Βοτανικό – «Όσα πετύχαμε»

«Σήμερα έγινε ακόμη ένα μεγάλο και ουσιαστικό βήμα για την υλοποίηση του προγράμματος της Διπλής Ανάπλασης. Της εμβληματικής αυτής παρέμβασης που δημιουργεί δύο αναπτυξιακούς υπερ-τοπικούς πόλους μέσα στην πόλη», ανέφερε και συνέχισε:

«Ο σχεδιασμός μας προχωράει και υλοποιείται εντός των προβλεπόμενων χρονοδιαγραμμάτων. Η συμφωνία ανάμεσα στον Ερασιτέχνη και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα την προσπάθεια προκειμένου να επιτευχθεί ο κοινός στόχος μας», καταλήγει ο κ. Μπακογιάννης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις