Δευτέρα, 6 Μαΐ
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Μπουρούσης: “Δεν ασχολούμαστε με τον Ολυμπιακό”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Γιάννης Μπουρούσης κατέστησε σαφές πως δεν ασχολείται με το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς έχει στο μυαλό του μόνο το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις Κάουνας (14/10) για την 1η αγωνιστική της νέας Euroleague.

“Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Είναι το πρώτο παιχνίδι μέσα στην έδρα μας. Πρώτα απ’ όλα θέλουμε να έρθει ο κόσμος γιατί στα πρώτα δύο παιχνίδια που παίξαμε σε Κύπελλο και πρωτάθλημα δεν ήταν εδώ ο κόσμος λόγω της τιμωρίας που είχαμε. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο και στα 40 λεπτά και να καταφέρουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Η νίκη μετράει και η διαφορά έτσι όπως έχει γίνει η Euroleague”, δήλωσε αρχικά ο Έλληνας σέντερ.

Για την απουσία του Μάικ Τζέιμς: “Είναι μια απώλεια ο Τζέιμς για εμάς. Από εκεί και πέρα το έχουμε αφήσει στην άκρη. Η ομάδα δουλεύει πάνω στους παίκτες που είμαστε. Η ετοιμότητα κάθε μέρα θα βελτιώνεται και από παιχνίδι σε παιχνίδι θα εμφανιζόμαστε καλύτεροι”.

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί: “Είναι πολύ μακριά. Ασχολούμαστε μόνο με την Ζαλγκίρις. Δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε με κανέναν Ολυμπιακό, έχουμε την Ζαλγκίρις και μόνο αυτό”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε