Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Μπράγκα 0-1: Όλες οι φάσεις, το γκολ του αποκλεισμού, η πίκρα των «πρασίνων» και οι πανηγυρισμοί των Πορτογάλων

Παναθηναϊκός – Μπράγκα 0-1: Όλες οι φάσεις, το γκολ του αποκλεισμού, η πίκρα των «πρασίνων» και οι πανηγυρισμοί των Πορτογάλων
Intime.gr

Δείτε τα highlights του ΠαναθηναϊκόςΜπράγκα 0-1 που έδωσε στους Πορτογάλους το “εισιτήριο” για τους ομίλους του Champions League, τους πανηγυρισμούς των φιλοξενούμενων στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, αλλά και το χειροκρότημα μεταξύ των παικτών του “τριφυλλιού” και της εξέδρας.

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε στα… ίσα με την Μπράγκα μέσα στο ΟΑΚΑ, για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, αλλά οι Πορτογάλοι επικράτησαν με 1-0 και με συνολικό σκορ 3-1 πήραν το “εισιτήριο” για την “λαμπερή” διοργάνωση, “ρίχνοντας” τους πράσινους στο Europa League.

Το γκολ του Μπρούμα στο 83΄ήταν αυτό που έδωσε το δικαίωμα στους Πορτογάλους να ξεσπάσουν σε πανηγυρισμούς, με το σφύριγμα της λήξης.

Την ίδια στιγμή, οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς -και ο ίδιος ο Σέρβος τεχνικός- έδειχναν… πικραμένοι, μιας και έδωσαν πάλεψαν για την πρόκριση, αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν τον στόχο τους. Ο κόσμος που γέμισε το ΟΑΚΑ, όμως, αναγνώρισε την προσπάθειά τους και τους χειροκρότησε, με τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού να ανταποδίδουν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις