Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Μπράγκα: Με Ιωαννίδη και Μπερνάρ η ενδεκάδα του Γιοβάνοβιτς για τη «μεγάλη» ρεβάνς του ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός – Μπράγκα: Με Ιωαννίδη και Μπερνάρ η ενδεκάδα του Γιοβάνοβιτς για τη «μεγάλη» ρεβάνς του ΟΑΚΑ

Γνωστή έγινε η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για τον αγώνα ρεβάνς με την Μπράγκα, στα play off του Champions League. Οι επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Η ενδεκάδα των Πορτογάλων.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Μπράγκα στο ΟΑΚΑ, θέλοντας να ανατρέψει την ήττα με 2-1 που γνώρισε στην Πορτογαλία και να εξασφαλίσει το «εισιτήριο» για τους ομίλους του Champions League. Λίγη ώρα πριν τη «σέντρα» του μεγάλου αγώνα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποκάλυψε την ενδεκάδα των «πρασίνων».

Ο Σέρβος τεχνικός προχωράει σε δυο αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι στην Πορτογαλία, καθώς ο Μπερνάρ πήρε τη θέση του Τζούρισιτς στη μεσαία γραμμή και ο Φώτης Ιωαννίδης του Σπόραρ στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με σύστημα 4-3-3 και τους: Μπρινιόλι, Βαγιαννίδη, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Βιλένα, Μπερνάρ, Παλάσιος, Μαντσίνι, Ιωαννίδη.

Την ίδια στιγμή, ο Αρτούρ Ζόρζε έχει προχωρήσει σε δύο αλλαγές στην ενδεκάδα της Μπράγκα, σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, καθώς στο αρχικό σχήμα ξεκινάνε τόσο ο σκόρερ του δεύτερου γκολ στην Πορτογαλία, Άλβαρο Τζαλό (αντί του Πίζι), όσο και τον Αντρέ Όρτα, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον τραυματία Αλ Μουσράτι.

H ενδεκάδα της Μπράγκα:

Άρτουρ Ζόρζε (4-3-3): Ματέους, Γκόμες, Φόντε, Νιακατέ, Μαρίν, Αντρέ Όρτα, Καρβάλιο, Ρικάρντο Όρτα, Πίτσι, Μπρούμα, Αμπέλ Ρουίς.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις