Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Νέα πρόταση στον Παλάσιος ενώ «έκλεισε» Βιτάλ – «Χαλάει» του Χατζηγιοβάνη στην Αλτάι

Παναθηναϊκός: Νέα πρόταση στον Παλάσιος ενώ «έκλεισε» Βιτάλ – «Χαλάει» του Χατζηγιοβάνη στην Αλτάι
ΑΠΕ

Ο Παναθηναϊκός περιμένει ως την Παρασκευή (27/8) τον Βιτάλ στην Αθήνα για να ολοκληρώσει την μετεγγραφή, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζει να παλεύει για την έκπληξη με τον Σεμπαστιάν Παλάσιος. Σε «ναυάγιο» φέρεται πως οδηγείται η μετακίνηση του Τάσου Χατζηγιοβάνη στην Αλτάι. 

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Ματέους Βιτάλ, καθώς η Κορίνθιανς ανακοίνωσε σήμερα (25/8) τη συμφωνία με το «τριφύλλι» για τον δανεισμό του 23χρονου μεσοεπιθετικού για ένα χρόνο. Ο παίκτης αναμένεται το αργότερο ως την Παρασκευή (27/8) στην Αθήνα, για να περάσει ιατρικά και να ολοκληρώσει την μετεγγραφή του.

Η σχετική ανακοίνωση της Κορίνθιανς αναφέρει μεταξύ άλλων: «Η Κορίνθιανς κατέληξε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, από την Ελλάδα, για τον δανεισμό του επιθετικού μέσου Ματέους Βιτάλ. Ο δανεισμός ισχύει έως τα τέλη Ιουνίου 2022. Σήμερα (25/8) επετράπη στον αθλητή να μεταβεί στην Ελλάδα και να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις».

Ο Βιτάλ, ο οποίος εντάχθηκε τον Ιανουάριο του 2018 στο δυναμικό της Κορίνθιανς, προερχόμενος από τη Βάσκο ντα Γκάμα, κατέγραψε 187 συμμετοχές με απολογισμό 14 τέρματα.

Την ίδια στιγμή, νέα βελτιωμένη πρόταση έκανε ο Παναθηναϊκός στην Ιντεπενιέντε για τον Παλάσιος, ξεπερνώντας το 1 εκατ. ευρώ. Όπως μετέδωσε ραδιοφωνικός σταθμός του Μπουένος Άιρες, οι «πράσινοι» προσφέρουν 1,1 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του 60% των δικαιωμάτων του παίκτη και αναμένουν την απάντηση των Αργεντινών, με τον παίκτη να ασκεί πιέσεις ώστε να μετεγγραφεί στο «τριφύλλι».

Τέλος, φέρεται πως η τουρκική Αλτάι κάνει πίσω αναφορικά με την απόκτηση του Τάσου Χατζηγιοβάνη. Αφού όπως δήλωσε σε Μέσα της γειτονικής χώρας ο πρόεδρος της ομάδας, Λεβέντ Ντοζάνογλου, το 1,5 εκατ. ευρώ της ρήτρας που ζητούσε να καταβληθεί ο Παναθηναϊκός φάνηκε υπερβολικό και ίσως επανέλθουν για τον Έλληνα άσο το επόμενο καλοκαίρι που μένει ελεύθερος.

«Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή είχε ρήτρα 1,5 εκατ. ευρώ. Ο Παναθηναϊκός δεν ήθελε να παραιτηθεί από το ποσό αυτό και είπαν ότι ήθελαν να επωφεληθούν για έναν ακόμα χρόνο. Εγκαταλείψαμε την προσπάθεια απόκτησής του προς το παρόν, γιατί δεν έδιναν τη συγκατάθεσή τους. Εάν οι συνθήκες το επιτρέψουν το επόμενο έτος, τότε θα το εξετάσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Αλτάι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις