Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Νέιτ Γουόλτερς: «Να κάνουμε restart και επιτυχία στη Euroleague»

Παναθηναϊκός – Νέιτ Γουόλτερς: «Να κάνουμε restart και επιτυχία στη Euroleague»
ΦΩΤΟ intime

Ο Νέιτ Γουόλτερς είναι κι επίσημα παίκτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας, στάθηκε στον Ντέγιαν Ράντονιτς και τους οπαδούς του Τριφυλλιού.

Μιλώντας στο paobc.gr, ο Γουόλτερς τόνισε ότι η παρουσία του Ράντονιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού θα τον βοηθήσει να προσαρμοστεί και εμφανίστηκε σίγουρος για το… restart των “πρασίνων” μετά από δύο κακές σεζόν στη Euroleague. Παράλληλα αποθέωσε τους οπαδούς της νέας ομάδας του, γνωρίζοντας και ως αντίπαλος την “ατμόσφαιρα” του ΟΑΚΑ.

Οι δηλώσεις του Γουόλτερς

«Νιώθω πολύ όμορφα. Ο Παναθηναϊκός είναι μια σπουδαία ομάδα με τεράστια παράδοση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Είναι ένα εξαιρετικό περιβάλλον για να αγωνίζεται κάποιος και η Αθήνα μια υπέροχη πόλη για να ζεις εκεί. Ανυπομονώ να έρθω και να ξεκινήσω δουλειά με τους νέους μου συμπαίκτες και τον προπονητή μου».

Για τον Ντέγιαν Ράντονιτς: «Ο κόουτς Ράντονιτς έχει τον απεριόριστο σεβασμό μου. Έχουμε συνεργαστεί εξαιρετικά και μάλιστα δύο φορές στις οποίες με βοήθησε σημαντικά. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής που ξέρει τον τρόπο να παίρνει το 100% από τους παίκτες του και να αγωνίζονται σκληρά, όλοι μαζί ως ομάδα. Πιστεύω πως θα τα πάμε πολύ καλά».

Για τον Παναθηναϊκό: «Γνωρίζω για την ιστορία και την σπουδαία παράδοση που έχει ο Παναθηναϊκός στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Έχει ένα ένθερμο κοινό που δημιουργεί καυτή ατμόσφαιρα στο γήπεδο και υποστηρίξει την ομάδα. Την τελευταία διετία δεν είχε τόσο καλή παρουσία η ομάδα, αλλά νομίζω πως θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε ένα restart».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Θέλω να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να κερδίζει. Θεωρώ πως η παρουσία του κόουτς Ράντονιτς στην ομάδα θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ πολύ γρήγορα. Γνωριζόμαστε πολύ καλά και θα είναι πιο εύκολο για μένα. Στόχος μας είναι όλοι μαζί, να επιστρέψουμε στο δρόμο των επιτυχιών τόσο στην Ευρωλίγκα όσο και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι μπορούμε να το πετύχουμε».

Για τον κόσμο του Τριφυλλιού: «Έχω παίξει στο ΟΑΚΑ με πολύ κόσμο στις κερκίδες. Πραγματικά, είναι ένα πολύ δύσκολο μέρος να αγωνίζεται εκεί ως αντίπαλος. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού δημιουργούν μια πολύ θερμή ατμόσφαιρα. Την προηγούμενη διετία, λόγω της πανδημίας, η κατάσταση σε όλα τα γήπεδα δεν ήταν όπως παλιά. Επιθυμία όλων μας είναι τη νέα σεζόν να επιστρέψουμε σε μια κανονικότητα και το ΟΑΚΑ να γεμίζει.

Υπόσχομαι πως θα δουλέψω σκληρά σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίζει. Ανυπομονώ να δω από κοντά τους φιλάθλους μας και να παίξω σε ένα κατάμεστο γήπεδο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις