Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Νέο “άκυρο” σε Χίμκι για Σίνγκλετον! Δεν τα παρατάει η ρωσική ομάδα

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Κρις Σίνγκλετον αποτελεί ένα από τα πιο “καυτά” ονόματα του καλοκαιρινού μετεγγραφικού παζαριού στην Ευρώπη, με τον Παναθηναϊκό να επιθυμεί διακαώς την παραμονή του στο ρόστερ της ομάδας και τη νέα σεζόν.

Οι “πράσινοι” μπορούν να χάσουν, χωρίς τη θέληση τους, τον Αμερικανό φόργουορντ μόνο από ομάδα του ΝΒΑ μέχρι τις 20 Ιουλίου, μιας και για να αποκτήσει κάποια άλλη ομάδα τον Σίνγκλετον θα πρέπει να δώσει τη συγκατάθεση του το “τριφύλλι”.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας θέλουν να τον κρατήσουν οπωσδήποτε στο ρόστερ τους, γι’ αυτό και μοιράζουν “όχι” στις ομάδες της Euroleague. Η Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα προσέφερε 900.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό για τον Αμερικανό φόργουορντ, ωστόσο οι “πράσινοι” της έριξαν… άκυρο.

Οι Ρώσοι, πάντως, δεν είναι διατεθειμένοι να παραδώσουν εύκολα τα όπλα, μιας κι αναμένεται να καταθέσουν ακόμα μεγαλύτερη πρόταση στον Παναθηναϊκό για να κάνουν δικό τους τον 27χρονο άσο. Το σίριαλ του Σίνγκλετον καλά κρατεί στο “πράσινο” στρατόπεδο, με το “τριφύλλι” να δίνει σκληρή μάχη για να τον κρατήσει στο ρόστερ του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε