Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Νιάς, το τρίτο μετεγγραφικό «χτύπημα»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στη λήξη της μετεγγραφικής περιόδου, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πραγματοποιήσει τρεις προσθήκες στο ρόστερ του. Ο Σεχ Νιάς είναι η τελευταία.

Σανκαρέ, Εμπακοτό και στη… λήξη, Σεχ Νιάς. Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Σενεγαλέζου μέσου με τη μορφή δανεισμού από τη Λιλ.

Η ανακοίνωση των «πρασίνων»:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού από τη γαλλική Λιλ έως τις 30 Ιουνίου 2021 του Σενεγαλέζου μέσου Σεχ Νιάς.

Ο Νιάς γεννήθηκε στις 19 Ιουνίου του 2000 στην πόλη Γκοσάς της Σενεγάλης. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής της Μπουλόν, προτού στα 16 του ενταχθεί στην ακαδημία της Λιλ. Με τη φανέλα του γαλλικού συλλόγου πραγματοποίησε το επαγγελματικό του ντεμπούτο την αγωνιστική περίοδο 2019/20.

Την τρέχουσα σεζόν κατέγραψε μία συμμετοχή με τη Λιλ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Καλωσορίζουμε τον Σεχ στην οικογένεια του Παναθηναϊκού.»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Guardian: Τρία τα τηλεφωνήματα Τραμπ σε Ινφαντίνο για να «σβηστεί» η κόκκινη κάρτα του Μπαλογκάν στο Μουντιάλ – Όλο το παρασκήνιο
Οι Αμερικανοί υποστηρίζουν ότι είχε γίνει εσφαλμένη εφαρμογή του VAR μέσω βίντεο και όταν ο Τραμπ πήρε τηλέφωνο τον Ινφαντίνο, ο πρόεδρος της FIFA του είπε ότι η κάρτα βρισκόταν ήδη υπό εξέταση από την πειθαρχική επιτροπή της FIFA
Τραμπ και Ινφαντίνο