Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Νταμπίζας εναντίον παικτών! “Εσείς φταίτε όχι ο Δώνης”

Παναθηναϊκός: Νταμπίζας εναντίον παικτών! “Εσείς φταίτε όχι ο Δώνης”
ΦΩΤΟ intime

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε “βαριά” ήττα από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και ο Νίκος Νταμπίζας τα “έψαλε” στους παίκτες κατά την επιστροφή στο Κορωπί, υψώνοντας ουσιαστικά και… ασπίδα στον Γιώργο Δώνη.

Με κατεβασμένα τα κεφάλια επέστρεψαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού από τη Θεσσαλονίκη, μετά το “διασυρμό” από τον Άρη και ο Νίκος Νταμπίζας τους έφερε προ των ευθυνών τους, χρησιμοποιώντας “σκληρή” γλώσσα στο Κορωπί.

Ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού τους κάλεσε να αναλάβουν τις ευθύνες τους και υπερασπίστηκε τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Δώνη, δείχνοντας τη διάθεση να παραμείνει στο πόστο του.

Όσα είπε ο Νταμπίζας στους παίκτες

«Εσείς φταίτε για όλα, ούτε ο προπονητής, ούτε κανένας άλλος. Είναι αποκλειστικά δική σας η ευθύνη και απαράδεκτη η εικόνα που δείχνετε στο γήπεδο. Δεν κάνετε ούτε τα βασικά, είναι ντροπή αυτό που παρουσιάζετε και πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας.

Δεν είναι δυνατόν να έχετε τόσο υποτονική αντίδραση, να μην τρέχετε, να μην βγάζετε «λύσσα» για την κάθε φάση και να παρουσιάζεται αυτά τα χάλια.

Είστε στον Παναθηναϊκό, αλλά πολλοί από εσάς δεν το έχετε συνειδητοποιήσει. Κανείς να μην ήταν στον πάγκο, τέτοια εικόνα δεν είναι δυνατόν να υπάρχει, είναι ντροπή».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις