Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ο Δώνης αποθεώθηκε από τους οπαδούς του “τριφυλλιού”! “Τον στηρίζουμε απόλυτα” λένε οι παίκτες

Παναθηναϊκός: Ο Δώνης αποθεώθηκε από τους οπαδούς του “τριφυλλιού”! “Τον στηρίζουμε απόλυτα” λένε οι παίκτες
ΦΩΤΟ Intime

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών της ομάδας, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Αστέρα στην Τρίπολη, ενώ και ο νεαρός αμυντικός της ομάδας, Κώστας Αποστολάκης, δήλωσε ότι οι παίκτες του “τριφυλλιού” στηρίζουν απεριόριστα τον προπονητή τους.

Την αναγνώριση και αποθέωση από του φιλάθλους του Παναθηναϊκού γνώρισε ο Γιώργος Δώνης κατά τη διάρκεια -αλλά και στο φινάλε- της αναμέτρησης με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Οι περίπου 700 οπαδοί των “πράσινων” έκαναν αρχικά σύνθημα το όνομα του τεχνικού της ομάδας, ενώ παρά το ισόπαλο 1-1, τον αποθέωσαν ξανά με το τέλος της αναμέτρησης, με τον ίδιο να ανταποδίδει με χειροκρότημα.

Λίγο αργότερα μάλιστα ο αμυντικό του Παναθηναϊκού, Κώστα Αποστολάκης, μιλώντας στην κάμερα της NOVA δήλωσε μεταξύ άλλων πως υπάρχει απόλυτη στήριξη από πλευράς παικτών στον προπονητή τους. Συγκεκριμένα ο νεαρός παίκτης των “πρασίνων” ανέφερε: “Εμείς υποστηρίζουμε τον προπονητή μας απεριόριστα όπως είναι και αυτός δίπλα μας σε όλες τις στιγμές και στις καλές και στις κακές στιγμές. Προσπαθούμε να κερδίσουμε και για τον σύλλογο και για εμάς και για τον προπονητής μας”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις