Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ο γιος του Νταμπίζα υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο

Παναθηναϊκός: Ο γιος του Νταμπίζα υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι εννιά παίκτες από την ακαδημία του υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο. Aνάμεσά τους ο γιος του Νίκου Νταμπίζα, Θανάσης.

Ο Θανάσης Νταμπίζας αγωνίζεται ως επιθετικός και βρίσκεται στην ακαδημία του συλλόγου από το 2013. Ο γιος του Νίκου Νταμπίζα υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2024.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της πράσινης ΠΑΕ

Η ανακοίνωση για τον Θανάση Νταμπίζα: “Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου με τον Θανάση Νταμπίζα. Ο Έλληνας επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο Νταμπίζας γεννήθηκε στην Αθήνα στις 26 Μαΐου 2004 και βρίσκεται στην ακαδημία του Παναθηναϊκού από το 2013. Αγωνίζεται στην Κ19 του Τριφυλλιού στη θέση του σέντερ φορ”.

Η ανακοίνωση για τον Μπιλάλ: “Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου με τον Abdelrahman Zeeni Bilal. Ο Αιγύπτιος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο Μπιλάλ γεννήθηκε στο Σατορού της Γαλλίας στις 21 Νοεμβρίου 2003 και βρίσκεται στην ακαδημία του Παναθηναϊκού από το 2019. Αγωνίζεται στην Κ19 του Τριφυλλιού”.

Η ανακοίνωση για τον Κυριόπουλο: “Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου με τον Γιώργο Κυριόπουλο. Ο Έλληνας μέσος υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο Κυριόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 24 Αυγούστου 2004 και βρίσκεται στην ακαδημία του Παναθηναϊκού από το 2018. Αγωνίζεται στην Κ19 του Τριφυλλιού στη θέση του επιθετικού χαφ”.

Η ανακοίνωση για τον Φρόκου: “Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου με τον Λεάντρο Φρόκου. Ο Έλληνας μέσος υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023.

Ο Φρόκου γεννήθηκε στην Αθήνα στις 3 Σεπτεμβρίου 2003 και βρίσκεται στην ακαδημία του Παναθηναϊκού από το 2017. Αγωνίζεται στην Κ19 του Τριφυλλιού στη θέση του κεντρικού χαφ”.

Η ανακοίνωση για τον Βολάκη: “Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου με τον Κώστα Βολάκη. Ο Έλληνας μέσος υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο Βολάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 22 Οκτωβρίου 2004 και βρίσκεται στην ακαδημία του Παναθηναϊκού από το 2014. Αγωνίζεται στην Κ19 του Τριφυλλιού στη θέση του εξτρέμ”.

Η ανακοίνωση για τον Παυλάκη: “Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου με τον Γιώργο Παυλάκη. Ο Έλληνας αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023.

Ο Παυλάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 3 Ιουλίου 2003 και βρίσκεται στην ακαδημία του Παναθηναϊκού από το 2017. Αγωνίζεται στην Κ19 του Τριφυλλιού στη θέση του αριστερού μπακ”.

Η ανακοίνωση για τον Προδρομίτη: “Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου με τον Θανάση Προδρομίτη. Ο Έλληνας αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο Προδρομίτης γεννήθηκε στο Αγρίνιο στις 29 Φεβρουαρίου 2004 και βρίσκεται στην ακαδημία του Παναθηναϊκού από το 2018. Αγωνίζεται στην Κ19 του Τριφυλλιού στη θέση του κεντρικού αμυντικού”.

Η ανακοίνωση για τον Κωστόπουλο: “Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου με τον Δημήτρη Κωστόπουλο. Ο Έλληνας μέσος υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023.

Ο Κωστόπουλος γεννήθηκε στο Βόλο στις 26 Φεβρουαρίου 2003 και βρίσκεται στην ακαδημία του Παναθηναϊκού από το 2017. Αγωνίζεται στην Κ19 του Τριφυλλιού στη θέση του κεντρικού χαφ”.

Η ανακοίνωση για τον Πιτσώτη: “Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου με τον Δημήτρη Πιτσώτη. Ο Έλληνας αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο Πιτσώτης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 18 Φεβρουαρίου 2005 και βρίσκεται στην ακαδημία του Παναθηναϊκού από το 2015. Αγωνίζεται στην Κ17 του Τριφυλλιού στη θέση του κεντρικού αμυντικού”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις