Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: «Ο Κάτας θέλει να φέρει κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί στη Euroleague» είπε ο Λούμπιν

Παναθηναϊκός: «Ο Κάτας θέλει να φέρει κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί στη Euroleague» είπε ο Λούμπιν
ΦΩΤΟ intime

Ο βοηθός του Όντεντ Κάτας στον Παναθηναϊκό, Λίορ Λούμπιν, αναφέρθηκε στην εμπειρία του στην Ελλάδα και τη συνεργασία του με τον Ισραηλινό τεχνικό του Τριφυλλιού.

Ο άμεσος συνεργάτης του Κάτας μίλησε σε ισραηλινή ιστοσελίδα για τον τρόπο παιχνιδιού που έχει λανσάρει ο Κάτας στους “πράσινους”, ενώ δεν απέφυγε να σχολιάσει και συγκεκριμένους παίκτες του Παναθηναϊκού

Οι δηλώσεις του Λούμπιν για Κάτας και Παναθηναϊκό

Για την απόφασή του να πάει στον Παναθηναϊκό: «Νιώθω υπέροχα με την απόφασή μου. Είναι ένα μεγάλο βήμα για μένα, ένας τρόπος να προχωρήσω στο επόμενο επίπεδο. Δουλεύουμε σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στη Euroleague, με ιστορία και παράδοση. Είναι πολύ σημαντικό να είμαι μέρος της ομάδας. Συμβάλλει σημαντικά στην πορεία μου και στην ανάπτυξή μου. Επιπλέον, υπάρχει επίσης μια βιωματική πτυχή, είναι μια ενδιαφέρουσα εμπειρία να φύγεις από τη χώρα σου με την οικογένειά σου. Δεν ήξερα αν θα έχω άλλη τέτοια ευκαιρία. Είμαι πραγματικά καλά εδώ».

Για τον Κάτας: «Ο Όντεντ προσπαθεί να φέρει κάτι καινούριο, κάτι διαφορετικό. Το μπάσκετ του είναι διαφορετικό σε σχέση με όσα έχουμε δει στη Euroleague. Με την πάροδο του χρόνου βάζει το αποτύπωμά του στην ομάδα».

Για την ομάδα: «Εδώ πρέπει να παλεύεις για όλους τους τίτλους. Είναι ένα τεράστιο κλαμπ, με ιστορία, με πολλούς φιλάθλους. Είσαι υποχρεωμένος να κερδίσεις. Θα ήθελα πολύ να δω το γεμάτο ΟΑΚΑ, θα μας βοηθούσε πολύ».

Για τους Διαμαντίδη, Αλβέρτη και Καλαϊτζή: «Αρχικά είναι τρεις καταπληκτικοί άνθρωποι. Έχουν τεράστιο μπασκετικό υπόβαθρο και αυτό κάνει την συνεργασία μας πολύ ξεχωριστή. Μιλάμε την ίδια γλώσσα».

Για τον Νέντοβιτς: «Είναι ένας πολύ ξεχωριστός παίκτης, στην ικανότητά του, στον τρόπο με τον οποίο προπονείται, στη συμπεριφορά του. Με εντυπωσιάζει το πακέτο που έχει, είναι πραγματικά κάτι πολύ ξεχωριστό».

Για τον Χεζόνια: «Είναι νέος, έχει καταπληκτικές ικανότητες και μεγάλη… πείνα. Μας δίνει πολλά και νομίζω ότι αυτή η κατάσταση μας βοηθά πολύ».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις