Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: «Ο κόσμος μας έγραψε τη δική του ιστορία στο Πανθεσσαλικό Στάδιο»

Παναθηναϊκός: «Ο κόσμος μας έγραψε τη δική του ιστορία στο Πανθεσσαλικό Στάδιο»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαρίστησε τους οπαδούς που βρέθηκαν στο Πανθεσσαλικό για την υποδειγματική στάση τους.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός λίγη ώρα μετά το βίντεο που δημοσίευσε με την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί της ομάδας στο Πανθεσσαλικό, εξέδωσε ανακοίνωσε στην οποία ευχαρίστησε τον κόσμο αλλά και τους τοπικούς παράγοντες του Βόλου, τονίζοντας καταληκτικά πως «αποδείχθηκε περίτρανα ότι τα ποδοσφαιρικά Σαββατοκύριακα στην Ελλάδα μπορούν να επιστρέψουν όπως τα μάθαμε από παιδιά.»

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: “Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έγραψε τη δική του ιστορία στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, δημιουργώντας ρεκόρ μεγαλύτερης μετακίνησης σε εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος από τη στιγμή που δημιουργήθηκε η Super League!

Τόσο το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όσο και το ποδοσφαιρικό τμήμα αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους φιλάθλους μας για τη μεγαλειώδη βραδιά που πρόσφεραν σε όλους, παραδίδοντας μαθήματα συμπεριφοράς. Για την καλή συνεργασία και τη διάθεση να δημιουργηθεί μια ποδοσφαιρική γιορτή, η ΠΑΕ ευχαριστεί τον Δήμαρχο Βόλου και τους παράγοντες της τοπικής ομάδας.

Αποδείχθηκε περίτρανα ότι τα ποδοσφαιρικά Σαββατοκύριακα στην Ελλάδα μπορούν να επιστρέψουν όπως τα μάθαμε από παιδιά, εφόσον άπαντες έχουν πρόθεση να συνδράμουν προς αυτή την κατεύθυνση”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις