Δευτέρα, 6 Μαΐ
22oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ο μοναδικός τρόπος αποχώρησης Σενγκέλια από τη Βίρτους Μπολόνια

Παναθηναϊκός: Ο μοναδικός τρόπος αποχώρησης Σενγκέλια από τη Βίρτους Μπολόνια

Ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει σε όλα με τον Τόκο Σενγκέλια, ωστόσο η μεταγραφή του Γεωργιανού φόργουορντ στους πράσινους δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, καθώς ο πολύπειρος ψηλός δεν έχει μείνει ελεύθερος από τη Βίρτους Μπολόνια.

Ο Τόκο Σενγκέλια έχει συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο με τη Βίρτους Μπολόνια, με τους Ιταλούς να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, προκειμένου να πάρουν ένα σημαντικό ποσό για να τον αφήσουν να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Δημοσίευμα του bolognabasket αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο Γεωργιανός φόργουορντ μπορεί να αποχωρήσει από τη Βίρτους μόνο αν το επιθυμεί η ίδια η ομάδα και με τους οικονομικούς όρους που εκείνη θα ορίσει.

“Ο Τόκο Σενγκέλια παραμένει στην Μπολόνια. Ή τουλάχιστον οι όροι (σσ. μιας ενδεχόμενης αποχώρησης) υπαγορεύονται από την Βίρτους. Εάν κάποιος θέλει έναν παίκτη της ομάδας, τότε μπορεί να τον πάρει μόνο εάν η Βίρτους το θέλει και με τους όρους που εκείνη θα ορίσει και χωρίς να προσπαθήσει κάποιος να την παρακάμψει.

Και εάν τις ερχόμενες εβδομάδες υπάρξουν και πάλι συζητήσεις για την αποχώρηση του Γεωργιανού, το buyout θα το ορίσει η Βίρτους”, αναφέρει το bolognabasket.org.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις