Κυριακή, 5 Μαΐ
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ο Μπεργκ του έδωσε “ανάσα”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Το επιβλητικό 4-1 του Παναθηναϊκού επί την Μίντιλαντ δεν αφήνει αμφιβολία πως οι “πράσινοι” θα επιστρέψουν –μετά από ένα χρόνο απουσίας- στην Ευρώπη, κάτι που θα φέρει οικονομική… ένεση στην ομάδα

Ο… ηγέτης, Μάρκους Μπεργκ, διέλυσε την άμυνα της Μίντιλαντ και με τέσσερα τέρματα (4-1) φέρνει τον Παναθηναϊκό σχεδόν και με τα… δύο πόδια στην επόμενη φάση του Europa League.

Η είσοδος των «πρασίνων» στους ομίλους της διοργάνωσης θα φέρει στα ταμεία του συλλόγου περίπου 1,3 εκατ. ευρώ, ενώ το market pool που θα μοιραστούν οι ελληνικές ομάδες φτάνει τα 2,4 εκατ. ευρώ. Να θυμίσουμε πως η νίκη στους ομίλους επιβραβεύεται με 200.000 και η ισοπαλία με 100.000. Η πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση ως πρώτος του ομίλου κερδίζει επιπλέον 400.000 ενώ ως δεύτερος 200.000.

Πέρα από τα οικονομικά… υπάρχουν και τα μετεγγραφικά. Όπως έγινε γνωστό, επήλθε οριστική συμφωνία για τον δανεισμό του Βαλμίρ Μπερίσα, ενώ γίνεται προσπάθεια και για τον Μεχντί Αμπέντ. Αν δεν σημειωθεί κάποια θετική εξέλιξη τις επόμενες δύο με τρεις ημέρες, τότε μοιραία θα κινηθούν για την απόκτηση άλλου χαφ.

Διαβάστε ακόμα…

Αναστασίου: Αντίδραση μεγάλης ομάδας

One man… Μπεργκ στη Λεωφόρο! Στους ομίλους ο Παναθηναϊκός (VIDEO)

Στο ΟΑΚΑ το Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε