Σάββατο, 27 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ο Ντιέγκο Αλόνσο έρχεται με εισηγήσεις – Οι δύο παραμονές και ο Δημήτρης Γιαννούλης

Παναθηναϊκός: Ο Ντιέγκο Αλόνσο έρχεται με εισηγήσεις – Οι δύο παραμονές και ο Δημήτρης Γιαννούλης

Ο Παναθηναϊκός έχει περάσει ουσιαστικά στην εποχή του Ντιέγκο Αλόνσο, ο οποίος αναλαμβάνει το τιμόνι της ομάδας και ξεκινάει άμεσα στον σχεδιασμό της για τη νέα σεζόν. Η περίπτωση του Χρήστου Γιαννούλη, η παραμονή των Νταγκόφσκι και Κώτσιρα και οι υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις.

Μετά το οριστικό ναυάγιο στην υπόθεση του Μαουρίτσιο Σάρι, Παναθηναϊκός και Ντιέγκο Αλόνσο θα πορευτούν μαζί, με τον Ουρουγουανό προπονητή να έρχεται άμεσα την Αθήνα (τη Δευτέρα, 10/6), έχοντας πλήρη εικόνα για το ρόστερ και τις ανάγκες των «πράσινων».

Ο Αλόνσο έχει κάνει ήδη εισηγήσεις για την απόκτηση δύο εξτρέμ (ένας σε κάθε πτέρυγα), ενός αριστερού μπακ κι ενός στόπερ. Επίσης είναι σύμφωνος με την εξαγορά του Ντραγκόφσκι που είναι πια στην τελική ευθεία, αλλά και την επέκταση συμβολαίου του Κώτσιρα.

Όσον αφορά το θέμα του αριστερού μπακ, ο 49χρονος προπονητής έχει ενημερωθεί για τις κινήσεις του Παναθηναϊκού για την περίπτωση του Δημήτρη Γιαννούλη και είναι θετικός στο να προχωρήσει η απόκτηση του διεθνούς άσου.

Ο Παναθηναϊκός έχει προσεγγίσει εδώ και καιρό την πλευρά του 28χρονου αριστερού μπακ που έμεινε ελεύθερος απ’ τη Νόριτς, γνωρίζει πως το εξωτερικό αποτελεί προτεραιότητά του, όμως υπάρχει απόφαση να γίνει ακόμη πιο δυναμική κίνηση τα προσεχή 24ωρα για την απόκτησή του, με ένα τριετές συμβόλαιο κι αποδοχές που δεν έχουν ξαναδοθεί απ’ το κλαμπ σε αριστερό μπακ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις