Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην Αθήνα τις επόμενες μέρες για να συζητήσει με το «τριφύλλι»

Το διαζύγιο των πρασίνων με τον Αταμάν έφερε τον Ζοτς στο προσκήνιο για την τεχνική ηγεσία
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι το πιο καυτό όνομα στις τάξεις των φίλων του Παναθηναϊκού και σύμφωνα με Μέσα από τη Σερβία τις επόμενες μέρες αναμένεται να έρθει στην Αθήνα για να συζητήσει με τους πράσινους.

Ο Παναθηναϊκός μετά το οριστικό αντίο στον Εργκίν Αταμάν έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στην επόμενη μέρα στην τεχνική ηγεσία με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να είναι ο διακαής πόθος για την επιστροφή στον πράσινο πάγκο.

Ο «Ζοτς» ήταν στον Παναθηναϊκό από το 1999 έως το 2012 και οι φίλοι των πρασίνων θέλουν να τον δουν ξανά στην τεχνική ηγεσία της ομάδας τους.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση των πρασίνων στη συνάντηση που θα γίνει τις επόμενες μέρες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα