Πέμπτη, 2 Μαΐ
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Οι ειρωνικές απαντήσεις του Τζέιμς σε εκνευρισμένο οπαδό [pics]

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού σχολιάσει το πρόγραμμα των πλέι οφ και τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων, εκφράζοντας την… ένσταση του για το μεγάλο αγωνιστικό κενό που έχουν οι “πράσινοι” και πολύ γρήγορα “έμπλεξε’ σε μια συζήτηση με έναν εκνευρισμένο οπαδό του “τριφυλλιού”.

Το twitter του Τζέιμς πήρε “φωτιά” μετά το σχόλιο πως ο Παναθηναϊκός έχει να δώσει εδώ και ένα μήνα αγώνα στο ελληνικό πρωτάθλημα…

“Είσαι ελεύθερος να πας σπίτι. Δεν σέβεσαι την ομάδα και εμάς, τους οπαδούς της. Δεν έχεις θέση σε αυτήν” ήταν η απάντηση ενός εκνευρισμένου οπαδού προς τον Τζέιμς, ο οποίος χρησιμοποίησε κάποια… σκεπτικά emojis στην δική του απάντηση.

Τα σχόλια του φίλου του Παναθηναϊκού δεν σταμάτησαν εκεί: “Δεν παίζεις όσο σκληρά θα έπρεπε, αυτό είναι το πρόβλημα”, με τον Αμερικανό να του απαντά: “Φίλε, ακούγεσαι τρελός”.

Τα μηνύματα στην συνέχεια έγιναν πιο… αιχμηρά, με τον οπαδό να γράφει: “Δεν έχεις ιδέα σε ποια ομάδα παίζεις, αυτό με εκνευρίζει”. “Σε ποια ομάδα παίζω; Δεν έχω καταλάβει. Θύμισε μου. Είμαι εδώ μόνο εννέα μήνες” ήταν η ειρωνική απάντηση του Τζέιμς…

Η… λογομαχία των δύο συνεχίστηκε και πήγε ακόμα και στα… νυχτοπερπατήματα των παικτών. “Όταν χάνεις ένα παιχνίδι, δεν κοιμάσαι επειδή είσαι έξω και πίνεις. Αυτή είναι η μαύρη αλήθεια”, έγραψε ο οπαδός με τον Τζέιμς να συνεχίζει το “δούλεμα”: “Με βοηθάει να κοιμηθώ. Συγνώμη”.

“Θα το σταματήσω εδώ. Άλλαξε την συμπεριφορά σου, παίξε πιο σκληρά και κάνε με να απολογηθώ για όσα είπα σήμερα. Θα το κάνω” έγραψε στο τέλος ο οπαδός, με τον Τζέιμς να του αποκρίνεται ψύχραιμα: “Δεν με νοιάζει εάν θα μου απολογηθείς. Δεν μου επιτέθηκες. Απλώς εξέφρασες την άποψή σου”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε