Δευτέρα, 13 Μαΐ
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Οι επιστροφές, το ατομικό του Κουρμπέλη και το μελανιασμένο μάτι του Ιωαννίδη

Παναθηναϊκός: Οι επιστροφές, το ατομικό του Κουρμπέλη και το μελανιασμένο μάτι του Ιωαννίδη

Κάποιες ευχάριστες ειδήσεις περιελάμβανε για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς η προπόνηση του Παναθηναϊκού την Τρίτη (18.10), ενόψει του αγώνα των “πρασίνων” με τον Άρη στη Λεωφόρο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τους Άντραζ Σπόραρ και Γιάννη Κώτσιρα να προπονούνται κανονικά και να δηλώνουν «ετοιμοπόλεμοι» για το Παναθηναϊκός – Άρης.

Παράλληλα το πρόβλημα του Αϊτόρ δεν φαίνεται να είναι σοβαρό και έτσι όπως όλα δείχνουν θα μπορέσει να αγωνιστεί κόντρα στους Θεσσαλονικείς.

Στα θετικά είναι πως και ο Άνταμ Τσέριν προπονήθηκε κανονικά και είναι απόλυτα έτοιμος για το ματς με τον Άρη, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Σεμπάστιαν Παλάσιος.

Παράλληλα ασκήσεις στο γυμναστήριο ακολούθησε ο Φώτης Ιωαννίδης, του οποίου η συμμετοχή παραμένει αμφίβολη (ακολούθησε ασκήσεις στο γυμναστήριο), όπως και του Δημήτρη Κουρμπέλη, που έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Να αναφέρουμε ότι σε περίπτωση που ο 22χρονος Έλληνας επιθετικός καταφέρει να αγωνιστεί, αυτό θα γίνει φορώντας προστατευτική μάσκα. Θυμίζουμε ότι ο Φώτης Ιωαννίδης υπέστη κάταγμα στη μύτη, μετά από σύγκρουση με τον Κορνέζο, στο ματς στη Λαμία.

Δυο ημέρες μετά το συγκεκριμένο “άσχημο” περιστατικό, ο Αϊτόρ δημοσίευσε στα social media ένα video από τα αποδυτήρια των “πράσινων”, στο οποίο φαίνεται ότι το αριστερό μάτι του Ιωαννίδη είναι ακόμα μελανιασμένο από το χτύπημα που δέχθηκε στο πρόσωπο.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις