Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Οκτώ προβλήματα πριν τον Ολυμπιακό! Καταλήγουν στο ποσοστό για τις μειώσεις

Παναθηναϊκός: Οκτώ προβλήματα πριν τον Ολυμπιακό! Καταλήγουν στο ποσοστό για τις μειώσεις
Intime.gr

Το… απουσιολόγιο του Γιώργου Δώνη ενόψει του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, για την 3η αγωνιστική των play off της Superleague είναι γεμάτο! Οκτώ παίκτες εκτός κανονικού προγράμματος! Καταλήγουν στο ποσοστό για τις μειώσεις διοίκηση και παίκτες – Ο Κώστας Αποστολάκης αποχαιρέτησε τους πρώην συμπαίκτες του στο Κορωπί.

Μετά από δύο ημέρες ρεπό, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επανήλθαν στις προπονήσεις, ενόψει του “αιώνιου” ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Το απουσιολόγιο του Γιώργου Δώνη αυξήθηκε σημαντικά. Πέραν των τραυματιών Πούγγουρα, Περέα, οι οποίοι έκαναν θεραπεία και ατομικό και των Νάγκι, Μπεκ οι οποίοι έκαναν θεραπεία, απόντες ήταν οι Χατζηγιοβάνης (ενόχληση στους περονιαίους), Σένκεφελντ (θυλακίτιδα στη λαγονοκνημιαία ταινία), Νούνες (οσφυαλγία), Γιόχανσον (αιμάτωμα στον τετρακέφαλο).

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ανοίγματα και ολοκλήρωσαν με διπλό στο μισό γήπεδο.

Να αναφέρουμε ακόμα ότι ο Κώστας Αποστολάκης αποτελεί κι επίσημα παρελθόν από τον Παναθηναϊκός, καθώς σήμερα αποχαιρέτησε τους πρώην συμπαίκτες του στο Κορωπί.

Από πλευράς της, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είπε το δικό της… αντίο στον ποδοσφαιριστή που θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ, μέσω ανάρτησης στα social media.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Με ένα βαρύ επώνυμο στην πλάτη, ο Κώστας Αποστολάκης εντάχθηκε από παιδί στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού και έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα του Τριφυλλιού. Σήμερα ήταν η μέρα του αποχαιρετισμού. Όλοι στον Παναθηναϊκό ευχόμαστε στον Κώστα καλή επιτυχία στο επόμενο βήμα της καριέρας του».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Με ένα βαρύ επώνυμο στην πλάτη, ο Κώστας Αποστολάκης εντάχθηκε από παιδί στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού και έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα του Τριφυλλιού. Σήμερα ήταν η μέρα του αποχαιρετισμού. Όλοι στον Παναθηναϊκό ευχόμαστε στον Κώστα καλή επιτυχία στο επόμενο βήμα της καριέρας του💚⚪ #Panathinaikos #paofc2019_20 #Apostolakis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos) στις

Καταλήγουν στο ποσοστό για τις μειώσεις

Οι συζητήσεις ανάμεσα στη διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τους ποδοσφαιριστές, όσον αφορά το ύψος των μειώσεων που θα γίνονταν στις εφετινές απολαβές τους (μετά την πανδημία του κορονοϊού) φαίνεται πως οδηγούνται σε συμφωνία.

Ο Τσάβι Ρόκα μετέφερε προς τους αρχηγούς του «τριφυλλιού», την τρίτη πρόταση της διοίκησης της «πράσινης» ΠΑΕ, για μείωση ύψους 26% της δόσης Μαΐου. Ποσοστό που επί της ουσίας αφορά μόλις το 6,5% των ετήσιων αποδοχών των παικτών. Η συγκεκριμένη πρόταση, περιλαμβάνει μόνο τα συμβόλαια από 60.000 ευρώ και άνω

Όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές θα οδηγηθούν σε συμφωνία, η οποία θα επικυρωθεί και με υπογραφές μέσα στις επόμενες μέρες (είναι πολύ κοντά στο 20% της δόσης Μαΐου που είχαν προτείνει οι παίκτες πριν από λίγες ημέρες).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις