Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1-0: Με γκολ στο 91′ κρίθηκε το ντέρμπι των Νέων

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1-0: Με γκολ στο 91′ κρίθηκε το ντέρμπι των Νέων
ΦΩΤΟ Intime

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη με 1-0 στο “αιώνιο” ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα κάτω των 19 ετών, το οποίο και αποτέλεσε το… πρόγευμα για το μεγάλο ματς της Super League 1 (06/11, 19:30, LIVE από το Newsit.gr).

Ο Γρήγορης Ζεϊμπέκης ήταν αυτός που έκρινε την αναμέτρηση με γκολ στο 91ο λεπτό, σκοράροντας με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Συμεωνίδη.

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, με τον Ολυμπιακό να ισορροπεί στη συνέχεια το ματς, αλλά να το χάνει τελικά σε μία από τις ελάχιστες ευκαιρίες του δευτέρου ημιχρόνου, αφού οι “πράσινοι” χτύπησαν στις καθυστερήσεις.

Οι συνθέσεις στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός (Βαγγέλης Σάμιος): Κλίντμαν, Τσεβάς, Κάτρης, Προδρομίτης (50′ Ζεϊμπέκης) Παυλάκης, Λιατίφης (82′ Καλός), Συμεωνίδης, Καλοσκάμης (82′ Σπαθάρης), Κυριόπουλος, Βολάκης (82′ Τσιάβος), Νταμπίζας (53′ Ναλιτζής)

Ολυμπιακός (Σωτήρης Συλαϊδόπουλος): Παπαδούδης, Κουτσογούλας Ρέτσος, Κωστούλας, Χρήστου, Τσέλα, Μουζακίτης, Σταυρόπουλος (82′ Φρέρης), Πατήρας (66′ Μπάκουλας) Παπακανελλός (80′. Αλίαγκιτς) Μοίρας (70′ Προκοπίου)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις