Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 3-0: Έγινε «αφεντικό» για τον τίτλο στην Volley League

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 3-0: Έγινε «αφεντικό» για τον τίτλο στην Volley League
Intime.gr

Ο Παναθηναϊκός έκανε… περίπατο κόντρα στον Ολυμπιακό. Το ντέρμπι της Volley League των ανδρών πήγε με ευκολία στους “πράσινους” (3-0). Ξέφυγε στο +5 το “τριφύλλι”, παίρνοντας τεράστιο προβάδισμα για τον τίτλο.

Βήμα τίτλου έκανε ο Παναθηναϊκός μέσα στην έδρα του! Το “τριφύλλι” νίκησε τον Ολυμπιακό με 3-0 σετ (25-20, 25-21, 25-18), για την τέταρτη αγωνιστική της Β’ φάσης της Volley League και… καλπάζει προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Με τη νίκη αυτή, το “τριφύλλι” έφτασε τους 22 βαθμούς και συνεχίζει στην πρώτη θέση, αυξάνοντας -μάλιστα- τη διαφορά του από τον Ολυμπιακό και τον Φοίνικα που έχουν 17 βαθμούς.

Να αναφέρουμε ότι ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου είναι αήττητη στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος. Την επόμενη αγωνιστική έχει ακόμη ένα μεγάλο ματς αφού κοντράρεται εκτός έδρας με τον Φοίνικα Σύρου.

Ο Παναθηναϊκός πήγε πολύ καλά στα μπλοκ και είχε τον Βαν ντε Ντρις σε μεγάλη βραδιά. Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν από το πρώτο σετ να παίζουν χωρίς τον «πύργο» τους Σλοβένο Παγιένκ ο οποίος έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο υποβασταζόμενος με πρόβλημα στον αστράγαλό του.

Ο Παναθηναϊκός πήρε το πρώτο σετ με 25-20 και ο αντίπαλός του στη συνέχεια κατέρρευσε, χάνοντας το δεύτερο με 25-11 και το τρίτο σετ με 25-18.

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής

Α.Ο.Π. Κηφισιάς – Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων 3-2

Π.Α.Ο.Κ. – Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ 0-3

Παναθηναϊκός Α.Ο. – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 3-0

Η βαθμολογία

Παναθηναϊκός 22

Ολυμπιακός 17

Φοίνικας ΟΝΕΧ 17

ΠΑΟΚ 15

Κηφισιά 2

Μίλων 2

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις