Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 3-1: Ισοφάρισε τη σειρά των τελικών της Volley League Γυναικών

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 3-1: Ισοφάρισε τη σειρά των τελικών της Volley League Γυναικών

Ο Παναθηναϊκός έκανε το 1-1 στη σειρά των τελικών της Volley League Γυναικών με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Οι πράσινες επικράτησαν εντός έδρας των ερυθρολεύκων με 3-1 σετ κι απάντησαν με τον ίδιο τρόπο στην ομάδα του Πειραιά, η οποία είχε κερδίσει τον πρώτο τελικό επίσης με 3-1 στο Ρέντη.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα δώσουν μία μάχη μέχρι τέλους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με τη σειρά να μεταφέρεται και πάλι στο Ρέντη (σ.σ. Επόμενος τελικός στις 6 Μαΐου). Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Πειραιά έχει το πλεονέκτημα έδρας, με τον πρωταθλητή να κρίνεται στις τρεις νίκες.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος από τον Ολυμπιακό και με όπλο τον κόσμο του, ο οποίος γέμισε το κλειστό του Αγίου Θωμά, έφτασε με σχετική άνεση στη νίκη και την ισοφάριση.

Οι πράσινες προηγήθηκαν με 2-0 σετ, με τον Ολυμπιακό να μειώνει σε 2-1 και να δίνει νέο ενδιαφέρον στο ντέρμπι. Ο Παναθηναϊκός ήταν αποφασισμένος να φέρει τη σειρά, όμως, στα ίσια και δεν άφησε περιθώριο στον Ολυμπιακό στο τέταρτο σετ.

Οι πράσινες μπήκαν με το πόδι τέρμα πατημένο στο γκάζι, πήραν από το ξεκίνημα μεγάλες διαφορές κι έφτασαν σχετικά άνετα στο 3-1, παρά την ερυθρόλευκη αντεπίθεση στο τελευταίο μέρος του σετ.

Τα σετ: 25-17, 25-22, 22-25, 25-21.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις