Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Αιώνιο ντέρμπι στη Λεωφόρο για τα πλέι οφ της Superleague 1

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Αιώνιο ντέρμπι στη Λεωφόρο για τα πλέι οφ της Superleague 1

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην κατάμεστη Λεωφόρο (21:30), για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague 1.

Οι «πράσινοι» παραμένουν αήττητοι στη διαδικασία των πλέι οφ (μια νίκη και τρεις ισοπαλίες) και βρίσκονται στο -1 από την τρίτη θέση, δίνοντας μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη με τον Άρη και την ΑΕΚ.

Από την πλευρά τους, οι «ερυθρόλευκοι» θα παρουσιαστούν ξεκούραστοι μιας και δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον ΠΑΟΚ την προηγούμενη αγωνιστική. Χρειάζονται μερικούς βαθμούς ακόμα οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς ώστε να εξασφαλίσουν τον 47ο τίτλο τους, αλλά και για να ανεβάσουν την ψυχολογία τους ενόψει των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του Μακέντα, ενώ εκτός είναι οι Λούντκβιστ, Βαγιαννίδης και Αγιούμπ που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και ο τιμωρημένος Χουάνκαρ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς υπολογίζει στους Ροντρίγκες και Μπουχαλάκη, ενώ εκτός αποστολής έμειναν για διάφορους λόγους οι Μπα, Κούντε, Ονιεκούρου, Ρόνι Λόπες, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Νταμπάνοβιτς, με βοηθούς τους Τοντόροβιτς και Ντούκιτς. Τέταρτος θα είναι ο Περράκης, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Κρογκ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις