Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Αναβολή λόγω κορονοϊού στο ντέρμπι της Volleyleague

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Αναβολή λόγω κορονοϊού στο ντέρμπι της Volleyleague
ΦΩΤΟ Intime

Την αναβολής του «αιώνιου» ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής της Volleyleague αποφάσισε η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, λόγω της πληθώρας κρουσμάτων στους «ερυθρόλευκους».

Τα 17 -συνολικά- κρούσματα που έχει ανακοινώσει ο Ολυμπιακός τις τελευταίες ημέρες (σήμερα (23/2) τα δύο πιο πρόσφατα) οδήγησαν την ΕΣΑΠ στην απόφαση να αναβάλλει το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την 14η αγωνιστική της Volleyleague ανδρών, που ήταν προγραμματισμένο το Σάββατο (27/2).

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει ότι μετά τα τελευταία τεστ για COVID-19 στα οποία υποβλήθηκαν τα μέλη της ομάδας βόλεϊ Ανδρών, βρέθηκαν δυο ακόμη θετικά κρούσματα. Τα νέα κρούσματα εντοπίστηκαν σε δύο αθλητές. Μετά τα νέα αποτελέσματα ο αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα δεκαεπτά θετικά, εκ των οποίων έντεκα είναι αθλητές και έξι μέλη του επιτελείου.

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ

Η Ε.Σ.Α.Π. ανακοινώνει την αναβολή του αγώνα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. για την 14η αγωνιστική, λόγω των κρουσμάτων COVID-19 που ανακοινώθηκαν από την ομάδα του Ολυμπιακού.

Ο ΕΟΔΥ και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενημερώνονται συνεχώς σχετικά με την εξέλιξη των περιστατικών από την Ε.Σ.Α.Π., όλα τα μέλη της ομάδας του Ολυμπιακού παραμένουν σε καραντίνα και τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα από το Υγειονομικό Πρωτόκολλο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις