Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Άρχισαν τα όργανα! “Πράσινη” καταγγελία κι “ερυθρόλευκη” απολογία

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Άρχισαν τα όργανα! “Πράσινη” καταγγελία κι “ερυθρόλευκη” απολογία
ΦΩΤΟ eurokinissi

Λίγες μέρες πριν από την έναρξη των πλέι οφ της Stoiximan.gr Basket League, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός προχώρησε σε καταγγελία κατά του Γιώργου και του Παναγιώτη Αγγελόπουλου για παλαιότερη ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός είχε “επιτεθεί” στην ΕΟΚ για τον αποκλεισμό των διαιτητών Γκόντα, Παπαπέτρου, Φούφη και Κορομηλά από τις εγχώριες διοργανώσεις, με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός να χαρακτηρίζει δυσφημιστική την “ερυθρόλευκη” ανακοίνωση και να ζητά την τιμωρία των ισχυρών ισχυρών ανδρών των Πειραιωτών.

Οι “πράσινοι” τονίζουν ότι η “ερυθρόλευκη” ανακοίνωση υποκινεί πράξεις βίας από τη στιγμή που επιτίθεται ανοιχτά στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρησης και την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, ζητώντας να επιβληθεί στους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο ετήσια απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και πρόστιμο.

«Η ΕΟΚ εξακολουθεί να είναι η μοναδική ευρωπαϊκή ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης που εμμένει στον παράνομο αποκλεισμό των διεθνών διαιτητών της Euroleague από τις εγχώριες διοργανώσεις, κατά παράβαση, μάλιστα, της τελεσίδικης απόφασης του Ανώτατου Συμβουλίου Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών (ΑΣΕΑΔ), με την οποία αναγνωρίστηκε ως μη νόμιμος ο αποκλεισμός των κ.κ. Γκόντα, Παπέτρου, Φούφη και Κορομηλά από τους αγώνες του Πρωταθλήματος Α1», ανέφερε η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Γιώργος κι ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος θα απολογηθούν στον αθλητικό δικαστή, με υπόμνημα που θα κατατεθεί στις 18 Μαΐου 2018.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις