Κυριακή, 28 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ελληνικός εμφύλιος στα ημιτελικά του Challenge Cup στο βόλεϊ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ελληνικός εμφύλιος στα ημιτελικά του Challenge Cup στο βόλεϊ

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός σφράγισαν την πρόκριση τους στα ημιτελικά του Challenge Cup στο βόλεϊ, με τις δύο ελληνικές ομάδες να κοντράρονται σε διπλούς αγώνες με έπαθλο ένα εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός σαρώνουν φέτος στο Challenge Cup στο βόλεϊ και διεκδικούν με αξιώσεις έναν ευρωπαϊκό τίτλο. Οι δύο ομάδες σφράγισαν την πρόκριση τους στα ημιτελικά της διοργάνωσης και θα παλέψουν μεταξύ τους για ένα εισιτήριο για τον τελικό.

Ο Παναθηναϊκός είχε “κλειδώσει” από την Τετάρτη (25/1) την πρόκριση στα ημιτελικά μετά τη νίκη στο χρυσό σετ επί της ολλανδικής Οριόν.

Σειρά πήρε σήμερα (26/1) ο Ολυμπιακός, ο οποίος είχε νικήσει εντός έδρας στον πρώτο προημιτελικό τη Στεάουα με 3-1 σετ και κατάφερε με συνοπτικές διαδικασίες (15-25, 21-25) να εξασφαλίσει τα δύο σετ που χρειαζόταν στον επαναληπτικό της Ρουμανίας.

Έτσι εξασφαλίστηκε το ντέρμπι αιωνίων στα ημιτελικά, αλλά και το γεγονός ότι σίγουρα μία ελληνική ομάδα θα διεκδικήσει το φετινό Challenge Cup στον τελικό!

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις