Site icon NewsIT

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Εντολή εκκένωσης στον Άγιο Θωμά για να ξεκινήσει το ευρωπαϊκό ντέρμπι

15.02.2023 | 18:54
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Εντολή εκκένωσης στον Άγιο Θωμά για να ξεκινήσει το ευρωπαϊκό ντέρμπι

Δακρυγόνα και αποπνικτική ατμόσφαιρα πριν το ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός για τα ημιτελικά του Challenge Cup. Η αστυνομία διέταξε την εκκένωση του κλειστού του Αγίου Θωμά, ξεκαθαρίζοντας ότι αν δεν γίνει αυτό, δεν πρόκειται να ξεκινήσει το ευρωπαϊκό ντέρμπι.

Ο… χαμός που επικράτησε στο κλειστό του Αγίου Θωμά, λίγο πριν την έναρξη του ντέρμπι ανάμεσα στην ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού (19:00) για τα ημιτελικά του CEV Challenge Cup φαίνεται πως “αδειάζει” το κλειστό του Αγίου Θωμά!

Μετά από ένταση που δημιουργήθηκε με μερίδα οπαδών σε μια από τις εισόδους του κλειστού, η αστυνομία προχώρησε σε ρίψη δακρυγόνων εντός αγωνιστικού χώρου, με την κατάσταση να γίνεται αποπνικτική.

Οι οπαδοί που βρίσκονταν ήδη στο κλειστό του Αγίου Θωμά έτρεξαν να βγουν εκτός του κλειστού, ενώ οι παίκτες των δυο ομάδων “κρύφτηκαν” στα αποδυτήρια.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η αστυνομία -με τη σύμφωνη γνώμη του παρατηρητή του αγώνα- διέταξε την εκκένωση του κλειστού, ως αποτέλεσμα των επεισοδίων, προκειμένου ο ευρωπαϊκός ημιτελικός να ξεκινήσει! Φυσικά, η αναμέτρηση δεν αναμένεται να ξεκινήσει στην προγραμματισμένη της ώρα.

Να αναφέρουμε ότι αρκετοί ήταν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που παρέμειναν εκτός του κλειστού, μετά την εντολή εκκένωσης, με τους ανθρώπους της ομάδας να τους ζητούν να αποχωρήσουν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, θα χρειαστεί να υπάρξει πάνω από δυο ώρες αναμονή, για να εκκενωθεί και περιμετρικά ο χώρος του γηπέδου αλλά και για να καθαρίσει τελείως η ατμόσφαιρα.

Να αναφέρουμε ακόμα ότι για περίπου ένα λεπτό οι παίκτες του Ολυμπιακού βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο και στη συνέχεια επέστρεψαν στα αποδυτήρια. Εκείνοι του Παναθηναϊκού παραμένουν στο παρκέ.

Από την ευρωπαϊκή Ομοσπονδία αυτό που τονίστηκε ήταν ότι θα υπάρξει αναμονή, για να καθαρίσει η ατμόσφαιρα και να διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version