Αθλητικά

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Έτοιμοι για το ντέρμπι Βιγιαφάνες και Καρλίτος

Ευχάριστα νέα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό, ενόψει του εντός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, για την 5η αγωνιστική των play off της Superleague 1.

Τόσο ο Λούκας Βιγιαφάνες, όσο και ο Καρλίτος πήραν κανονικά μέρος στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού (13.04.2022), δείχνοντας πως είναι έτοιμοι για να αγωνιστούν κόντρα στον Ολυμπιακό (17.04 / 21:30).

Να αναφέρουμε ακόμα ότι ο Φεντερίκο Μακέντα γυμνάζεται κανονικά τις τελευταίες ημέρες, κάτι που σημαίνει πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει στη διάθεσή του και τους τρεις επιθετικούς του, μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα