Σάββατο, 27 Απρ.
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Η συγκλονιστική φωτογραφία με τον Μποχωρίδη να κρατάει το χέρι του Βεζένκοφ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Η συγκλονιστική φωτογραφία με τον Μποχωρίδη να κρατάει το χέρι του Βεζένκοφ
Intime.gr

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης στάθηκε στο πλευρό του Σάσα Βεζένκοφ, μετά τον τραυματισμό του δεύτερου στο γόνατο, κατά τη διάρκεια του Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός.

Ο Σάσα Βεζένκοφ αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παρκέ ου ΟΑΚΑ, μετά από φάουλ του Μποχωρίδη, 2:39′ σε διεκδίκηση ριμπάουντ, πριν τη λήξη της τρίτης περιόδου του Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός.

Μάλιστα, ο MVP της φετινής Euroleague έφυγε από το ΟΑΚΑ πριν την ολοκλήρωση του αγώνα, ώστε να μεταβεί στο νοσοκομείο και να κάνει μαγνητική τομογραφία στο δεξί του γόνατο, με τα αποτελέσματα να δείχνουν ότι δεν έχει υποστεί κάποια σοβαρή “ζημιά” (έχει υποστεί ένα οστικό οίδημα στην οπίσθια επιφάνεια του έσω κνημαίου κονδύλου δεξιού γονάτου).

Ο διεθνής γκαρντ του Παναθηναϊκού είναι φίλος με τον Βεζένκοβ, από τον καιρό που ήταν συμπαίκτες στον Άρη. Ο Μποχωρίδης έσπευσε να κρατήσει το χέρι του αντιπάλου του -τη στιγμή που ήταν πεσμένος στο παρκέ- ελπίζοντας και αυτός ότι αποφεύχθηκε κάποιος σοβαρός τραυματισμό. 

Μάλιστα, μετά τον αγώνα, ο Μποχωρίδης πήγε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού για να μάθει νεότερα αναφορικά με τον τραυματισμό του Βεζένκοφ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις