Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Κομβικό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ για τον τίτλο στη Basket League

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Κομβικό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ για τον τίτλο στη Basket League
Intime.gr

Θα “σπάσει” ο Παναθηναϊκός το αρνητικό σερί, ή θα κάνει ο Ολυμπιακός ένα αποφασιστικό βήμα για τον τίτλο στη Basket League. Κρίσιμο ντέρμπι “αιωνίων” απόψε στο ΟΑΚΑ, στο game 2 των φετινών τελικών στην Α1 μπάσκετ των ανδρών (08/06, 21:15, Newsit.gr, ΕΡΤ3).

Με στόχο να βάλει τέλος στο νικηφόρο σερί 14-0 του Ολυμπιακού σε όλες τις διοργανώσεις και να ισοφαρίσει σε 1-1 τη σειρά των τελικών της Basket League, ο Παναθηναϊκός, υποδέχεται απόψε τους «ερυθρόλευκους» στο ΟΑΚΑ, στο game 2 της Α1 Ανδρών.

Οι «πράσινοι» ήταν ανταγωνιστικοί στο Game 1 του ΣΕΦ και με σύμμαχο τον κόσμο τους στο ΟΑΚΑ, θα τα δώσουν όλα για να αποτρέψουν ένα 15-0 υπέρ της ομάδας του Πειραιά. Το θετικό για τον Χρήστο Σερέλη είναι πως ο Αρτούρας Γκουντάιτις, που μετά το πρώτο ματς των τελικών έκανε εμετό από την υπερπροσπάθεια και την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, ενσωματώθηκε στις προπονήσεις την Τρίτη (06.06).

Στον αντίποδα, ο Ολυμπιακός είδε τον Κώστα Σλούκα να ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και να μένει εκτός της προπόνησης την Τρίτη και την Τετάρτη, με τη συμμετοχή του έμπειρου διεθνή γκαρντ να είναι αμφίβολη. Ο 3ος τελικός, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή (11/6, 21:15), στο ΣΕΦ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις