Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, Κώστας Μανωλάς: «Περιμένω με ανυπομονησία το ντέρμπι»

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, Κώστας Μανωλάς: «Περιμένω με ανυπομονησία το ντέρμπι»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Κώστας Μανωλάς επέστρεψε στον Ολυμπιακό και θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει σε ένα ακόμη ντέρμπι “αιωνίων” στην Ελλάδα, καθώς αύριο (16/01, 19:30, LIVE από το Newsit.gr), η ομάδα του αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο έμπειρος αμυντικός έστειλε έτσι μήνυμα νίκης μέσω της Cosmote TV, ενώ δεν έκρυψε την ανυπομονησία του για το παιχνίδι με τους “πράσινους”.

Οι δηλώσεις του Μανωλά

Για το ντέρμπι: «Σίγουρα το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός είναι το πιο μεγάλο ντέρμπι Αθήνα και γενικά στην Ελλάδα και το περιμένω με ανυπομονησία. Ευελπιστούμε να εμφανίσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τους 3 πόντους».

Για τον κορονοϊό: «Δυστυχώς κάθε μέρα είμαστε με αγωνία εάν υπάρξει κάποιος θετικός. Εδώ είχαμε κάποια κρούσματα και γενικά όχι μόνο για τους παίκτες αλλά και για τις οικογένειές μας. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό: «Σίγουρα είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα της καρδιάς μου. Ευελπιστώ να πάρω περισσότερο χρόνο για να βρω τον ρυθμό μου και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για τον Ολυμπιακό».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις