Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Κυκλοφορούν μόνο ηλεκτρονικά και εξαφανίζονται τα εισιτήρια

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Κυκλοφορούν μόνο ηλεκτρονικά και εξαφανίζονται τα εισιτήρια

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο θα κυκλοφορήσουν ηλεκτρονικά το μεσημέρι (12:00) της Πέμπτης (3/11).

Η διάθεση των εισιτηρίων για το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός θα γίνει αποκλειστικά μέσω internet, με τον κόσμο του τριφυλλιού να αναμένεται να εξαφανίσει τα “μαγικά χαρτάκια” σε λίγα λεπτά.

Θεωρείται δεδομένο το sold out, με τη Λεωφόρο να είναι κατάμεστη στο ντέρμπι “αιωνίων”, όπως και σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια του Παναθηναϊκού στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πληροφορεί τους φιλάθλους της σχετικά με τα εισιτήρια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League 2022/23 με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» (6/11/2022, 7.30 μ.μ.), τα εξής:

  • Τα εισιτήρια κυκλοφορούν ηλεκτρονικά από την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022 στις 12 το μεσημέρι.
  • Η διάθεση τους θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ INTERNETΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ
  • Τα εκδοτήρια της Λεωφόρου θα παραμείνουν κλειστά.
  • Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου έχουν οι κάτοχοι της Κάρτας Φίλου του Ερασιτέχνη https://www.ticketmaster.gr/ticketmaster_se_2005788.html. Το κόστος της Κάρτας Φίλου Ερασιτέχνη είναι 10€ και ισχύει για την αγορά ενός εισιτηρίου και για μία ποδοσφαιρική περίοδο.
  • Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.
  • Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα εισέρχονται στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας τους.

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα έχουν ως εξής:

ΘΥΡΑ ΤΙΜΗ
6, 7 30€
1Β, 5Γ, 8Β, 12Β 45€
1Α, 5Β, 8Α, 12Α 60€

 

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο πλαίσιο του αγώνα με τον Ολυμπιακό λόγω της τεράστιας ζήτησης και των ειδικών μέτρων που θα ισχύσουν, επισημαίνει στους φιλάθλους της ομάδας μας τα εξής:

  • Παιδιά οποιασδήποτε ηλικίας θα πρέπει να έχουν στην κατοχή τους εισιτήριο προκειμένου να εισέλθουν στις κερκίδες του γηπέδου. Δεν θα επιτραπεί για κανένα λόγο και σε κανέναν η είσοδος στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο ή πρόσκληση.
  • Παρακαλείσθε για την πρόωρη προσέλευσή σας στο γήπεδο, προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού.
  • Άπαντες οφείλουν να κάθονται στην αναγραφόμενη στο εισιτήριό τους θέση στην κερκίδα. Αλλαγή θέσης δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην εξυπηρέτηση των υπόλοιπων φιλάθλων και εντάσεις.
  • Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 16.30.
  • Κατά την άφιξή τους στο γήπεδο, οι φίλαθλοι οφείλουν να περιορίσουν το χρόνο παραμονής τους στην περίμετρο του γηπέδου και να κατευθύνονται άμεσα προς τη θύρα εισόδου όπου βρίσκεται η θέση τους.

Προστατεύουμε την ομάδα και το γήπεδό μας. Ας ζήσουμε όλοι μαζί ακόμα μία γιορτή.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις