Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εμψύχωσε τους παίκτες του «τριφυλλιού»

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εμψύχωσε τους παίκτες του «τριφυλλιού»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλησε να μιλήσει στους παίκτες του Παναθηναϊκού ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τον ισχυρό άνδρα του «τριφυλλιού» να δίνει το παρών στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του.

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλησε να μιλήσει με εμψυχωτικά λόγια στους παίκτες του Παναθηναϊκού και να τους τονώσει την ψυχολογία ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα της Euroleague.

Ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ ζήτησε από την ομάδα του να δώσει τον καλύτερο της εαυτό και να παλέψει για κάθε μπάλα και κάθε κατοχή στο παιχνίδι.

«Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν. Δεν είμαι ικανός να μιλήσω για θέματα μπάσκετ. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως όταν μια ομάδα είναι νέα όπως εμείς, δεν έχει χημεία και δεν μπορεί να βρίσκεται με κλειστά μάτια, ο μόνος τρόπος να παρουσιάσει την εικόνα που θέλει ο κόσμος είναι να παλεύει.

Θεωρώ ότι το Σάββατο δεν παλέψαμε όσο έπρεπε. Αυτό ανήκει στο παρελθόν. Είτε χάσουμε, είτε κερδίσουμε αυτό που θέλω να δω είναι να παλεύουμε για κάθε μπάλα και για κάθε κατοχή. Εάν ο κόσμος δει ότι παλεύουμε θα είναι δίπλα μας όλη τη χρονιά» ήταν τα λόγια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις